Actualitate

Happy Cinema Bistrița: 5 filme noi de văzut la început de februarie

Cinefilii care doresc să vadă filme pe marele ecran au posibilitatea să aleagă dintre variatele premiere care se lansează la început de februarie. În contextul pandemiei, capacitatea sălilor a fost redusă și este alocat câte un scaun liber între spectatori.

Următoarele premiere vor încânta publicul în sălile de cinema:

Din 5 februarie:  Isn’t It Romantic.  Natalie (Rebel Wilson), e arhitectă în New York. Deși își dă silința la locul de muncă pentru a se remarca, de obicei i se cere să aducă cafeaua și gustările, nu să proiecteze zgârie-nori. Colac peste pupăză, Natalie, cinică în privința dragostei, își pierde cunoștința în urma unei încăierări cu un hoț și se trezește protagonistă în cel mai negru coșmar al ei: o comedie romantică.

Din 5 februarie: Traducătorii, un mistery thriller în stil Agatha Christie cu Lambert Wilson și Olga Kurylenko. Izolați într-un buncăr de lux, fără posibilitatea de a avea contact cu exteriorul, nouă traducători se reunesc pentru a lucra la ultima parte a unei trilogii de mare succes internațional. Atunci când primele 10 pagini ale manuscrisului top secret sunt publicate pe internet și un hacker anunță că dezvăluie și restul dacă nu i se plătește o sumă colosală, o întrebare obsedantă bântuie grupul: de unde s-au scurs informațiile?

Din 5 februarie: Câini și pisici 3.   Au trecut 10 ani de la semnarea Marelui Armistițiu, un sistem eficient de supraveghere, special conceput pentru prevenirea și monitorizarea conflictelor dintre câini și pisici. Toate bune și frumoase până când un hacker diabolic reușește să spargă rețeaua și să manipuleze frecvențele care erau auzite doar de câini și pisici. De aici până la un război în toată regula nu mai e decât un pas. Cine va salva situația? Nimeni alții decât o mână de „agenți”, fără niciun fel de instruire sau experiență profesională.

Din 12 februarie: Motherless Brooklyn. Plasată în New Yorkul anilor ’50, acțiunea filmului urmărește povestea unui detectiv particular afectat de sindromul Tourette, Lionel Essrog (Edward Norton), care încearcă să dezlege misterul asasinării mentorului și singurului său prieten, Frank Minna (Bruce Willis).

Din 12 februarie:  The Witches. Povestea are în centru un băiat de şapte ani, care dă peste un complot al vrăjitoarelor ce ameninţă să lase întreaga lume fără copii. Ajutat de bunica lui, băiatul porneşte la o vânătoare de vrăjitoare în toată regula şi încearcă să le demaşte înainte de a fi prea târziu. Va fi transformat în șoarece, dar primește ajutorul neprețuit al bunicii.

Programul va putea fi consultat pe www.happycinema.ro, fiind recomandată achiziția online a biletelor.

Pentru cinefilii care preferă să urmărească filme de acasă, Happy Cinema a lansat în 2020, ca urmare a restricțiilor impuse de pandemie, o platformă de streaming online cu o varietate de producții. Platforma poate fi accesată aici: https://play.happycinema.ro.

HAPPY CINEMA

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.