Sport

Horațiu Pașca: Turneu important la Bistrița, prima reîntâlnire cu suporterii

Vineri 4 august și duminică 6 august, la TeraPlast Arena din Unirea are loc turneul internațional amical de handbal feminin ”Trofeul Porții Transilvaniei”, la care participă echipele Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, VSC Debrecen (Ungaria), ES Besancon (Franța) și Gloria Buzău.

Vineri 4 august, de la ora 16.00, se întâlnesc VSC Debrecen și Gloria Buzău, iar de la ora 18.00 Gloria BN și ES Besancon. Duminică 6 august, finala mică este programată la ora 16.00, iar finala mare se joacă la ora 18.00.

Bilete și abonamente online puteți achiziționa de pe https://biletesmart.ro/bistrita/, iar în format fizic de la casieria clubului (str. Păcii nr. 2A), între orele 09.00-17.00.


”O primă reîntâlnire cu suporterii noștri în acest sezon competițional, sunt convins că va fi una plină de emoții. Ne dorim ca sala să fie plină pentru că după o pauză relativ lungă vrem să reintrăm în atmosfera cu care am fost obișnuiți în sezonul trecut și pe care suporterii noștri fantastici au creat-o. Este un turneu important pentru noi, primul dintr-o serie de mai multe turnee amicale, un turneu în compania unor formații pe care mi le-am dorit foarte tare la Bistrița pentru că sunt obișnuite cu meciurile din Cupa EHF, o competiție europeană în care și noi vom evolua, și vrem să ne evaluăm, să vedem unde ne situăm în raport cu niște echipe care de-a lungul timpului au fost o prezență constantă în cupele europene. Sper din tot sufletul să fie un turneu reușit pentru noi”, spune antrenorul Gloriei, Horațiu Pașca.

Noul sezon al Ligii Florilor începe în 2 septembrie, Gloria urmând să joace acasă cu CSM Târgu Jiu. Echipa bistrițeană este calificată direct în grupele EHF European League, tragerea la sorții fiind programată în 23 noiembrie, iar primul meci din grupă în ianuarie anul viitor.

Noutățile Gloriei pentru noul sezon sunt jucătoarele Natalia Nosek (Polonia), Gnonsiane Niombla (Franța), Ida-Marie Moesgaard Dahl (Danemarca), Seynabou Mbengue Rodriguez (Spania), Nina Bulatovici (Muntenegru) și antrenorul de portari Alexandru Buligan. 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS