Actualitate Recomandări

Iată cum puteţi câştiga o rochie de mireasă în valoare de 3500 de lei

O rochie de mireasă în valoare de 3500 de lei este premiul cel mare la tombola ce va fi organizată la Târgul de nunţi „Wedding Land” care va avea loc la Pensiunea Terra în perioada 8-10 februarie 2019.

Cuplurile care se căsătoresc anul acesta şi vizitează Târgul de nunţi „Wedding Land” vor putea completa gratuit un bilet de tombolă care va arăta în felul următor:

Extragerea câştigătoarei se va face în ultima zi de târg, în data de 10 februarie 2019, la ora 15.00, ocazie cu care se vor acorda şi alte premii surpriză, anunţă Loredana Suciu, organizatoarea evenimentului.

Aceasta este a noua ediție a Târgului de nunți ”Wedding Land”, un târg de tradiție pentru județul Bistrița-Năsăud ce adună la un loc cele mai importante firme din domeniul nunților cu scopul de a ușura munca viitorilor miri.

Ca în fiecare an, aceștia pot participa la „Wedding Land” gratuit și vor avea posibilitatea de a beneficia de numeroase oferte și promoții la toate firmele prezente. În cadrul târgului participanții vor găsi o gamă foarte variată de servicii, începând de la invitații pentru nuntă la rochii de mirese sau servicii foto/video și decorațiuni.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.