Actualitate

Impartebucurie.ro: Donează un cadou într-o cutie de pantofi! Unde vor ajunge darurile

Anul acesta, Impartebucurie.ro se va implica în organizarea campaniei ShoeBox Năsăud. ”Alături de voluntarii noștri ne-am propus ca în 2016 să aducem zâmbetul pe buzele a aproximativ 200 de copii și vârstnici. Pentru a face asta avem nevoie de ajutorul vostru, al tuturor. Până la data de 15 decembrie, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Năsăud, puteți aduce cadouri pentru cei mai puțin norocoși. Darurile voastre vor ajunge prima dată la o mănăstire din Coșna, o localitate de lângă Vatra Dornei. Acolo locuiesc 60 de copii, care au nevoie de un efort din partea noastră. În aceeași localitate vom împărți cadouri la un centru de persoane vârstnice, unde locuiesc 40 de persoane. Nu în ultimul rând, cutiile cu daruri vor ajunge la o mănăstire din Susenii Bârgăului. Preotul de acolo are grijă de 100 de copii”, anunță organizatorii campaniei.

Cum puteți ajuta

Puneți într-o cutie (poate fi și de pantofi) ceea ce doriți să le dăruiți acestor persoane. Sunt binevenite alimentele neperisabile, produsele de igienă personală, rechizitele, hainele (în stare bună), jucării și dulciuri. Vă rugăm să nu puneți fructe în pachete, deoarece s-ar putea altera până vor ajunge la destinatar.

Pachetele pot fi aduse zilnic, între orele 12.00 – 16.00, la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Năsăud, până la data de 15 decembrie. În eventualitatea în care nu puteți ajunge în acest interval orar, puteți suna la numărul de telefon 0740.365.657 – Iulia Bidică.

”Vă mulțumim anticipat în numele celor care vor avea un motiv să zâmbească de sărbători. Vă vom ține la curent cu derularea campaniei ShoebBox Năsăud prin intermediul site-ului www.impartebucurie.ro si paginilor de Facebook ShoeBox Năsăud si Impartebucurie.ro”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.