Actualitate Recomandări

În loc să își colinde rudele în Ajunul Crăciunului, un bărbat din Beclean …

Aflat în stare de ebrietate, un bărbat din Beclean a urcat la volanul autoturismului în seara de Ajun și a transformat mașina într-o armă. A izbit cu ea, intenționat, un alt bărbat care îi era rudă, după care a fugit de la locul faptei.

Totul s-a petrecut în Ajunul Crăciunului, în 24 decembrie a.c.. Bărbatul de 38 de ani din Beclean, în urma unui conflict avut cu un bărbat de 38 de ani din Bistrița, rudă cu acesta, l-ar fi accidentat în mod intenționat cu autoturismul, părăsind ulterior locul producerii evenimentului,a u aflat polițiștii.

La scurt timp de la sesizare însă, polițiștii au găsit autoturismul pe Drumul Național 17, șoferul fiind condus la sediul Poliției.

Bărbatul a fost testat cu aparatele din dotare reieșind faptul că se afla sub influența alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

”Cu privire la cele constatate de către polițiști a fost sesizat prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud cu privire la comiterea infracțiunilor de tentativă la omor și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind în acest caz emis și un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului”, a transmis Poliția.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.