Social

În Pasul Tihuța a nins

(FOTO) În cursul serii zilei de 20 aprilie, în zona Pasului Tihuţa au fost înregistrate precipitaţii predominat sub forma de ninsoare, în general moderate cantitativ, iar stratul de zăpadă a atins câțiva centrimetri, inclusiv pe partea carosabilă.

Pentru curăţirea porţiunii de drum din judeţului Bistriţa-Năsăud de pe Drumul Naţional 17, echipajele SDN Bistriţa au acţionat cu trei utilaje şi au folosit 20 tone material antiderapant, care au acţionat începând cu ora 20.00 şi au continuat misiunile de patrulare pe timpul nopţii.

Mai mult, în Pasul Tihuţa au fost prezente echipaje de poliţie care au monitorizat şi fluidizat traficul rutier. Ţinând cont de faptul că mulţi şoferi au trecut la anvelope pentru sezonul cald, traficul s-a desfăşurat, pe alocuri, cu dificultate. Din fericire, nu au fost persoane care să fi ajuns în imposibilitatea de a-şi continua călătoria.

În continuare, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud monitorizează situaţia din teren şi alocă resursele necesare sprijinirii populaţiei în situaţiile în care se impune. Recomandăm urmărirea permanentă a informărilor meteorologice şi pregătirea autoturismelor pentru destinaţiile în care doriţi să călătoriţi.

1 tihuta ninsoare apr 16 2 tihuta ninsoare apr 1 3 tihuta ninsoare apr 1 4 tihuta ninsoare apr 1

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS