Social

În weekend, tură de drumeție și fotografie în Munții Călimani

Ce faceți în weekend? Vă așteaptă o tură printr-o frumoasă pădure de foioase de la poalele Munților Călimani. Împreună cu ROA Outdoor, veți parcurge pe jos un traseu ușor, sub formă de circuit, în care veți avea ocazia să admirați și fotografiați primele flori ale primăverii.

Întâlnirea este sâmbătă, 16 martie ora 10.00, în apropierea localității Dorolea și plimbarea va fi până în jurul orei 15.00. Dacă vor fi doritori, se poate merge cu mașinile personale până pe Dealu Negru pentru a surprinde apusul peste depresiunea Transilvaniei.

Se va parcurge pe jos un traseu ușor, sub formă de circuit printr-o frumoasă pădure de foioase de la poalele Munților Călimani. Pe traseu amatorii de fotografii frumoase vor putea surprinde cadre interesante ce țin de fotografia de natură și peisaj, subiectele principale fiind florile de primăvară și modalitățile cele mai potrivite de a le fotografia. 

”Dacă suntem norocoși poate reușim să surprindem și animale sălbatice. Ne vom deplasa într-un ritm lejer, accesibil, cu pauze de povestit, energizare, rehidratare și fotografiat. Este un traseu potrivit și pnetru începători sau copii cu rezistență la efort”, anunță Călin Gabor, organizatorul acestor ture de weekend.

Distanța este de aprox. 8-10 km, diferența de nivel: 250 m, iar dificultatea turei e ușoară. Detalii și înscrieri: AICI

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.