Actualitate Recomandări

Încă 6,23 mil. de lei alocați de Primăria Bistrița pentru achiziția de echipamente IT destinate școlilor din oraș

Primăria Bistriţa a mai lansat încă o licitație publică prin care intenționează să cumpere cu 6,23 milioane de lei PC și laptopuri de 2,9 milioane de lei și rețelistică de 3,7 milioane de lei.

Este vorba de echipamente IT pentru şcoli, în cadrul proiectului cu finanţarea europeană „E-învăţare în municipiul Bistriţa”, depus pe Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, valoarea totală estimată fiind de circa 17,5 milioane de lei. Data limită de depunere a ofertelor în cadrul acestei proceduri este 8 martie.

La finalul săptămânii trecute, municipalitatea a publicat pe SEAP şi anunţul privind achiziţionarea de tablete pentru elevi, cu abonament de internet inclus pentru o perioadă de cel puţin doi ani. Valoarea estimată a achiziţiei este de 11,22 milioane de lei, iar ofertele trebuie depuse până cel târziu în data de 2 martie.

Se intenţionează achiziţionarea a 8.237 de tablete destinate elevilor, iar echipamentele IT pentru şcolil vor include, printre altele, laptopuri şi table interactive.

Proiectul „E-învăţare în municipiul Bistriţa” a primit aprobarea Consiliului Local la finalul lunii octombrie a anului trecut.

Foto arhivă

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS