Încă n-ai trecut la un uscător?

Holistic

În ultimii ani, uscătoarele de rufe au devenit, din electrocasnice puțin utilizate unele foarte necesare și de nelipsit din casele multor familii care, din diferite motive, au fost nevoiți să le includă în uzul cotidian aproape la același nivel ca mașinile de spălat rufe.

Prețurile au scăzut mult în ultimii ani, iar uscătoarele de rufe nu mai reprezintă un lux. În plus, oferta s-a diversificat atât de mult, încât există uscătoare rufe pentru orice buget și pentru orice nevoi.

Căutările după ”uscătoare rufe” pe Google s-au mărit de patru ori în ultimii 5 ani. În același timp, tehnologia a făcut progrese remarcabile. Uscătoarele de rufe sunt tot mai performante și au un consum tot mai redus de energie.

Sunt mai multe motive pentru care s-ar putea să fii și tu în situația de a avea nevoie de un uscător de rufe. Printre cele mai uzuale, cele de mai jos:

Iarna e greu să usuci rufe

Suntem în iulie, însă nu vom avea parte de vreme călduroasă tot anul. Iarna, uscarea rufelor este un proces de durată, care poate duce la frustrare. Un uscător de rufe, separat sau integrat în mașina de spălat poate rezolva problema rufelor ude în cel mai scurt timp.

Umiditatea din casă

Dacă nu ai balcon, cel mai probabil îți usuci rufele în casă. Dacă vara e cât de cât ok, iarna dai peste problema umidității. Indiferent unde le amplasezi, acestea vor cauza disconfort.

Nu ai loc să usuci toate rufele deodată

Dacă s-a umplut coșul de rufe și ai o fereastră în care poți da gata mai multe ture de spălat, ai toate șansele de a nu avea loc pentru toate rufele în vederea uscării. De aceea, un uscător de rufe este indicat, întrucât poți rezolva problema coșului plin în cel mai scurt timp. Dacă optezi un uscător separat, va trebui să te ocupi de mutarea hainelor dintr-o cuvă în alta, pe măsură ce acestea se spală și se usucă. Dacă alegi o mașină de spălat cu uscător inclus, vei aștepta mai mult timp pentru fiecare tură, însă vei scoate direct rufele spălate și uscate.

Din aceste motive și poate multe altele, uscătoarele de rufe sunt indispensabile. Evident, există și posibilitatea cumpărării unei mașini de spălat rufe cu uscător, dar, dacă spațiul nu este o problemă în casa ta, cel mai bine ar fi să ai un uscător separat. Motivul? Tehnologiile all-in-one nu sunt foarte fiabile, lucru valabil nu doar pentru mașinile de spălat. În plus, uscătoarele de rufe au spațiu mai mare pentru a include tehnologii mai complexe și mai avansate, precum și o capacitate de uscare mai eficientă.

(Advertorial)

Google Ads-sub articol