Actualitate

Încă un tânăr depistat drogat la volan. Zeci de șoferi prinși de radar au rămas fără permis

Azi-noapte, în jurul orei 2:00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, au desfășurat activități de supraveghere a traficului rutier pe raza localității Zagra, pe Drumul Județean 172.

În trafic, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din Poienile Zagrei. În urma testării cu aparatul Drager Drug Test 5000, polițiștii au constatat faptul că rezultatul este pozitiv în cazul substanței canabis.

Șoferul a fost condus și la spital pentru recoltarea de probe biologice, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În ultimele două zile, polițiștii Serviciului Rutier împreună cu cei ai formațiunilor rutiere din Năsăud și Sângeorz-Băi cât și polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud și Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au desfășurat o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

În urma activităților, polițiștii au aplicat un număr de 163 de sancțiuni contravenționale conform prevederilor OUG 195/2002R în cuantum de 100.040 lei. Totodată ca măsură complementară, polițiștii au reținut un număr de 42 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.