Social

Un TIR încărcat cu pământ pentru flori s-a răsturnat în Pasul Tihuţa (FOTO)

ACTUALIZARE Se circulă normal, pe ambele sensuri, pe DN 17, începând cu ora 12.00. Autotrenul care a blocat o bandă de mers a fost îndepărtat de pe carosabil.

Ca urmare a unui accident care a avut loc aseară, 8 mai, ora 23.25, pe DN 17, în localitatea Piatra Fântânele, km 105+200 m, s-a circulat alternativ, pe un singur sens. Polițiștii Serviciului Rutier au supravegheat traficul rutier în zona și au dirijat circulația până în această dimineață, când situația a fost remediată.

Ca urmare a verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani din județul Botoșani, care conducea un autotren pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit ușor, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, în autotren se afla un cățeluș care a fost salvat la timp de polițiștii și pompierii care au intervenit la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

  

Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

ȘTIREA INIȚIALĂ Un TIR încărcat cu pământ pentru flori s-a răsturnat în noaptea de marţi spre miercuri pe DN 17 în Pasul Tihuţa într-o curbă deosebit de periculoasă, traficul fiind blocat pe ambele sensuri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, accidentul s-a produs puţin după miezul nopţii, la km 105+200. Şoferul maşinii de mare tonaj a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat, conducătorul auto fiind rănit uşor.

Pentru deblocarea traficului a fost solicitată o macara. Miercuri dimineaţa se circula alternativ pe un singur sens.

Sursa foto: ISU Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.