Actualitate Recomandări

Începe CM de handbal feminin din Spania. Gloria 2018 are șase jucătoare la turneul final

A 25-a ediție a Campionatului Mondial de handbal feminin are loc în Spania, între 1 și 19 decembrie. Este prima ediție cu 32 de echipe, față de 24 câte au fost până acum.

Șase jucătoare de la Gloria 2018 Bistrița-Năsăud vor participa la marea competiție, anunță gruparea bistrițeană: Nicoleta Dincă și Laura Moisă pentru România, Almudena Rodriguez și Alexandrina Barbosa pentru Spania, Jovana Kovacevici pentru Serbia, Meike Schmelzer pentru Germania.


Tricolorele vor juca pentru România în grupa C în compania Norvegiei, a Iranului și Kazahstanului. Serbia va evolua în grupa B alături de Rusia, Polonia și Camerun. Germania va juca în grupa E în compania Ungariei, Cehiei și Slovaciei, în timp ce reprezentativa țării gazdă, Spania, va evolua în compania naționalelor Austriei, Argentinei și Chinei.

Primele care vor intra în competiție sunt ibericele, care vor juca meciul de deschidere din 1 decembrie cu Argentina. O zi mai târziu debutează la CM Germania, care întâlnește Cehia. România și Serbia vor juca primul meci de la Mondial în 3 decembrie cu Iran, respectiv Polonia.

Grupele se vor încheia în 7 decembrie, o zi mai târziu începând partidele din Main Round. Finalele se vor disputa în aceeași zi, 19 decembrie.

CM de handbal feminin va fi transmis în direct de Digisport, Look Sport și Telekom Sport.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS