Actualitate

Începe sezonul moto 2024: ”Fii motociclist pentru o zi”, la Bistrița

Sâmbătă 27 aprilie, în zona poligonului de pe strada Grănicerilor din Bistrița, se desfășoară evenimentul ”Fii motociclist pentru o zi”, care are ca scop promovarea culturii moto și a stilului de viață asociat motocicletelor și bikerilor.

Cu această ocazie va fi marcată și deschiderea sezonului 2024 cu tradiționalul marș moto pe străzile orașului, dar și cu prezentări de motociclete electrice, motociclete, scutere și ATV-uri, standuri cu produse și accesorii reprezentative acestui domeniu.

Pe parcursul evenimentului, participanții peste 14 ani, vor putea să dea o tură cu motorul ca pasageri, iar cei sub 14 ani vor fi plimbați de instructori moto.

În premieră la Bistrița, va avea loc un show de stunt riding al echipei K Team din Ungaria și o tombolă unde se pun la bătaie o școlarizare moto/auto gratuită și un ITP moto gratuit.

După terminarea programului în aer liber, participanții sunt așteptați la Soho Music Hall unde va avea loc un concert al trupei Altar.

Trust MC, organizatorul evenimentului alături de Iron Fist MC, dorește să dezvolte acest eveniment de la an la an și să pună bazele unei comunități moto bistrițene bazate pe prietenie și respect.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.