Actualitate

A început prima ediţie a Campionatului de minifotbal între firmele şi instituţiile din Bistriţa

Prima ediţie a Campionatului de minifotbal între firmele şi instituţile din Bistriţa a început, săptămâna aceasta la Baza Raoul şi va dura trei săptămâni. Competiția este organizată pe două grupe. Se joacă în sistem fiecare cu fiecare, primele două echipe clasate din fiecare grupă calificându-se în semifinale. Echipa câștigătoare se califică la turneul final ce va avea loc în perioada 15-17 iunie 2018, la Oradea, unde va juca alături de alte 54 de echipe din țară.

Potrivit paginii oficiale a firmei Leoni, competiția reunește echipe ce reprezintă unii dintre cei mai cunoscuți agenți economici din județ, precum și structuri publice, precum Inspectoratul Județean de Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Penitenciarul Bistrița sau Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

”Sistemul de joc va fi de 5+1 cu două reprize a câte 20 de minute, iar în caz de egalitate se vor executa 3 lovituri de la 7 m. Meciurile se vor juca în timpul săptămanii, de luni până joi, de la ora 16:30 până la ora 18.00, respectiv două meciuri pe zi. La fiecare meci va fi asigurată asistență medicală specializată, mingi de cea mai bună calitate, dar și de arbitrii experimentați și de un observator de joc”, a explicat Marius Chețan, reprezentantul firmei Leoni în această competiţie. 


Campionatul a debutat luni și va dura 3 săptămâni. Detalii despre rezultate/orele meciurilor și lotul de jucători se pot afla de pe site-ul federației dând click AICI. 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS