Sport

Înfrângere pentru Gloria la Urziceni

Gloria Bistrița a pierdut vineri, în deplasare, în etapa a 27-a a Ligii I, 1-2 la Urziceni, Unirea câștigând primul meci după zece etape de secetă.

Golurile echipei Unirea au fost marcate de Artur Pătraș ‘6 și Raul Rusescu ’77, în timp ce pentru Gloria a punctat Ionuț Bâlbă ’79.

Unirea Urziceni a deschis scorul în minutul 6, prin Pătraș, care a trimis în poarta goală o minge respinsă în față de Albuț, la un alt șut al mijlocașului formației gazdă.

În minutul 75, Iulian Apostol (Unirea) este eliminat, pentru un fault asupra lui Velcovici.

În minutul 77, Unirea își majorează avantajul, scor 2-0, prin Raul Rusescu, care a scăpat singur cu Albuț, după o pasă primită de pe partea stângă, și a trimis mingea sub transversală.

Gloria reduce din diferență în minutul 79, după ce Bâlbă a fructificat cu un șut la colțul lung o pasă în careu a lui Achim.

Unirea Urziceni 1. Curcă – 20. Toșca, 16. E. Nicu, 24. Mera, 9. Tobă – 6. Muzac, 3. Teușan, 32. I. Apostol, 8. R. Pădurețu, 28. Pătraș (4. V. Lupu ’90+1) – 14. Rusescu (90. Mihalcea ’90+2). Antrenor: Marian Pană.

Gloria Bistrița: 22. Albuț – 14. Achim, 27. Szukala, 6. Corallo, 5. Velcovici – 29. Anton (17. Săceanu ’69), 16. R. Mărginean (28. Pasenciuc ’58) – 21. Keita, 15. Nalați, 26. I. Iordache (23. Mandea ’82) – 11. Bâlbă. Antrenor: Nicolae Manea. Director tehnic: Florin Halagian.

DECLARAȚII DUPĂ MECI

Jean Pădureanu, președinte: ”Cei de la Urziceni au început jocul mai motivați și am primit gol repede, la o bâlbâială în aparare. Apoi, n-am reușit să marcăm. În repriza a doua am fost peste ei, am ratat mult. Cred că un rezultat de egalitate era mai echitabil” (www.acfgloria.ro)

Nicolae Manea, antrenor principal: ”Am tratat meciul superficial, gazdele au fost mai motivate. N-am făcut un joc reușit, dimpotrivă. Ne-am creat mai multe ocazii abia dupa ce Urziceniul a avut un jucător eliminat. Avem în continuare de tras pentru a ne îndeplini obiectivul, menținerea în Liga I. Cu o victorie, 80 la sută eram salvați. Și un egal ar fi fost bun pentru noi. Poate am fost obosiți, dar asta nu este o scuză, era un joc important. Trebuie să uităm repede acest meci, veți vedea că la jocul cu Dinamo din Cupa României ne vom prezenta altfel” (www.acfgloria.ro)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.