Actualitate

Internship EUROPAfest 2012

Eşti student/masterand, plin de entuziasm şi pasionat de organizarea de evenimente internaţionale? Aplică pentru un internship de 3 luni în cadrul EUROPAfest, organizat de jmEvents România. Nu trebuie să ai experienţă, ci doar dorinţă.

Despre EUROPAfest: Festivalul EUROPAfest – jazz, blues, pop & clasic prezintă anual peste 30 de concerte de excepţie cu artişti din Europa, dar şi invitaţi speciali din SUA, Australia, China sau Japonia. În fiecare an peste 300 muzicieni din 40-45 ţări evoluează pe cele mai importante scene ale Capitalei, săli de concert tradiţionale, dar şi spaţii neconvenţionale, oferind publicului bucuria de a se conecta la muzică unei întregi lumi.

Apreciat atât la nivel naţional, cât şi internaţional, EUROPAfest este considerat brand de ţară, contribuind cu cele 18 ediţii la construirea unei imagini pozitive a României în întreaga lume. Din anul 2005 festivalul se desfăşoară sub Înaltul Patronaj al Casei Regale din România. Festivalul include concerte, concursuri, jam sessions şi se va desfăşura în perioada 4-19 mai 2012.

Mai multe detalii pe http://www.jmevents.ro/

 Ce înseamnă un internship la EUROPAfest? Programul îţi oferă oportunitatea de a înţelege domeniul organizării de evenimente, de a acumula diverse cunoştinţe pe care ulterior să le poţi pune în practică. Vei face parte dintr-o echipă de profesionişti iar experienţa te va ajuta să faci mai uşor tranziţia de la facultate la o viitoare carieră.

Ne dorim să investim în dezvoltarea tinerilor, axându-ne pe creşterea performanţei şi dezvoltarea unor noi aptitudini şi comportamente. Mai mult, căutăm să oferim oportunităţi şi vizibilitate acelor candidaţi ce îşi doresc o carieră în acest domeniu.

Cerinţe: student / masterand, limba engleză la nivel avansat, abilităţi IT: pachet Office, abilitate de a lucra în mod independent şi în termene strânse, abilităţi organizaţionale şi analitice, abilităţi de multi-tasking, spirit de initativă, responsabilitate.

Condiţie: laptop funcţional (cu softurile necesare activităţii de organizare)+ acces internet (ideal şi Wi-Fi stick)

Responsabilităţi: suport în organizarea de evenimente, traducerea materialelor relevante, implicare în realizarea materialelor şi campaniei de comunicare şi promovare, asigurarea comunicării cu parţile implicate, activităţi curente ale organizaţiei: secretariat, logistică, administrative

Beneficii: oportunitatea de a participa la organizarea unui eveniment muzical internaţional, certificat/adeverinţă de practică /scrisoare de recomandare – personalizate, în acord cu activitatea desfăşurată, acumulare de experienţă în domeniul organizării de evenimente, suport în procesul de invăţare, dezvoltare a abilităţilor şi acumulare a cunoştinţelor, sprijin în dezvoltarea altor abilităţi personale şi profesionale, posibilitate de a lucra de acasă, oportunitate de angajare în cadrul organizaţiei

Durată: 3 luni, 1 Februarie – 20 mai 2012, cu posibilitate de prelungire

Doar persoanele care finalizează internshipul vor primi certificat.

Locaţie: Bucureşti

Program: în funcţie de fluxul de lucru, câteva ore pe zi, luni – sâmbătă.

Februarie – martie 4-5 ore / zi

Aprilie – 5-6 ore / zi

Mai – full time (perioada festivalului)

Internshipul este neremunerat.

Cum aplici: trimite CV-ul tău (format Europass) împreuna cu o scrisoare de intenţie (maxim o pagină) laeuropafest.internship@gmail.comAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 23 ianuarie 2012.

Persoanele selectate pentru interviu vor fi anunţate pe data de 25 ianuarie 2012.  Interviurile vor avea loc în data de 28 ianuarie 2012.

 

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS