Actualitate

Într-o singură zi, doi oameni au murit în pădurile din jurul Bistriței

O femeie de 72 de ani și un bărbat de 78 de ani, au murit joi în pădurile din jurul Bistriței, femeia în cea de la Slătinița, iar bărbatul la Viișoara. Ambii au făcut stop cardio-respirator, fiind găsiți inconștienți. Cei doi, care erau în păduri după ciuperci, au fost resuscitați, însă fără succes.

Femeia a fost găsită inconștientă în pădurea Slătiniței, unde a mers după ciuperci. La ea au ajuns primii salvamontiștii care ei au au început procedurile de resuscitare.

Femeia intrase în stop cardio-respirator și, cu toate că manevrele de resuscitare au fost continuate de echipajul medical, organismul ei nu a răspuns acestora și s-a declarat decesul la fața locului.

Un bărbat de 78 de ani, persoană cunoscută cu afecțiuni medicale care se afla într-o zonă împădurită și greu accesibilă de lângă Viișoara unde s-a dus după ciuperci, a fost găsit la rândul lui inconștient.

Echipajele medicale au aplicat protocolul de resuscitare, dar organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate. Și acesta a fost declarat decedat la fața locului.

”În această după-masă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o pădure din Slatinița, unei femei i s-a făcut rău și este în stare de inconștiență.

La fața locului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat-o ca fiind în vârstă de 72 de ani, din Bistrița. Din nefericire, aceasta a decedat.

Tot astăzi, 4 iulie, unui bărbat din Bistrița care se afla într-o pădure din zona Viișoara, i s-a făcut rău. Din nefericire, acesta a decedat. La fața locului a fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 78 de ani, din Bistrița.

În ambele cazuri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița continuă cercetările pentru ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.