”Noua echipă de conducere a PDL Bistriţa are o mare responsabilitate: să obţină un scor electoral foarte bun la europarlamentare şi prezidenţiale şi să pregătească alegerile locale. Nu mai putem să acceptăm ca la Bistriţa PDL să fie vioara a doua, trebuie să câştigăm alegerile din 2016. A fost o înfrângere cumplită anul trecut, am fost aproape umiliţi de un partid care a profitat de o dezinformare crasă a populaţiei. Trebuie să redevenim ce am fost la Bistriţa şi la nivel de judeţ. Aceste obiective să le visaţi şi noaptea când dormiţi. În PDL tinerii au venit ca un val. Generaţie tânără, de acord, dar nu aşa se pune problema, ca cei noi să îi îndepărteze pe cei vechi, ci să găsim un mod să îmbinăm tinereţea cu experienţa. Puterea nu se dă şi nu v-o dau, ci se ia, faceţi dovada că sunteţi mai buni. Luna viitoare sunt alegeri în organizaţia judeţeană, vă aştept”, a afirmat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor la Conferinţa de alegeri a Biroului Municipal PDL Bistriţa.
Oltean a spus că, la nivel de municipiu, PDL este ”un partid în mişcare, un organism viu, pregătit pentru orice fel de luptă electorală”. ”Trebuie să dovedim împreună că suntem o organizaţie care se mişcă, să înlăturăm ce e rău, iar ceilalţi să nu uite că suntem pe eşichierul politic al Bistriţei. PDL e principalul partid de opoziţie şi singura forţă politică angajată într-o luptă fără precedent cu actuala putere. Are forţa să recunoască ce a greşit când a fost la guvernare, să recunoască ce e bine, să critice ce e în neconcordanţă cu promisiunile actualei puteri. Sper că PDL va redeveni principala forţă politică la nivel de municipiu, de judeţ şi la nivel naţional”, a comentat el.
”S-a vorbit de diminuarea salariilor cu 25%, că a fost o mare greşeală. Aşa o fi, dar azi nu se diminuează salariile, se pierd zeci de mii de locuri de muncă, preţurile cresc de la o zi la alta, taxele apar ca ciupercile după ploaie. Poate n-ar fi trebuit să diminuăm pensiile, dar azi oare pensionarii o duc mai bine, funcţionarii publici o duc mai bine, noi toţi o ducem mai bine? Răspunsul e unul singur: nu. Suntem într-un moment de criză politică, economică, socială, mai rău ca în 2010. Mişcările de stradă, nemulţumirile sunt mult mai mari decât în timpul guvernării PDL. Fiecare cetăţean trăieşte mai greu, speranţa de viaţă mai bună e mult mai mică, cea mai mică din 1990 încoace, se minte şi se dezinformează cum nu s-a minţit niciodată în România. Dacă PDL rămânea la guvernare, azi România nu era unde e. Avem o Românie tristă, marginalizată, arătată cu degetul de marile puteri europene, o Românie fără speranţă. E efectul guvernării sub autoritatea unui tânăr necopt, imatur, Victor Ponta”, a adăugat vicepreşedintele PDL.
Ioan Oltean a menţionat că ”la un an după ce ai pierdut guvernarea e greu să promiţi că o să curgă iarăşi lapte şi miere pe străzi”: ”Din nefericire, deznădejdea a pus stăpânire aproape 100% pe cetăţean”.
Vioara a 3 a Nelule !
Ma Olteanule.
Daca nici acuma nu sunt suficiente argumente pentru a dovedi daca se mai poate ca puteti sau vreti sa schimbati sau sa faceti ceva pt. oamenii obisnuiti atunci nu meritati sa existati.
Pana acuma ati lasat populatia sa se exteriorize si chiar culmea desi nu credeam timpul lucreaza in favoarea voastra. Cei care au venit sunt chiar mai incompetenti ca voi.
Oricum nu va strica opozitia ca o meritati.
Cine ar fi crezut ca romanii o sa ajunga vreodata sa regrete guvernarile Boc si Ungureanu. Este aproape ca in 2000 cand romanii au ajuns sa-l voteze pe Iliescu inpotriva vointei lor ca sa nu ajunga Vadim presedinte. Acum la fel, au fost rai cei de dinainte dar acestia de acuma intrec orice masura in materie de incompetenta. USL-istii s-au luptat sa ajunga la putere promitind ca toat relele facute de guvernele Boc si Ungureanu vor fi indreptate. Ajunsi la putere in loc de greaua mostenire au
descoperit greua povara a realitatii si s-au sucit cu 180 de grade. Tot ce era rau a devenit acceptabil. La fel s-a intamplat si in cazul proiectului minier sau a exploatarii gazelor de sist. Victor Ponta, intrebat de ce atunci cand era in opozitie s-a opus cu atata inversunare acestor proiecte iar acum le accepta, acesta a dat un raspuns de-a dreptul imbecil: „Eu am fost împotriva proiectului, înainte să cunosc aproape nimic despre proiect, pentru că era susţinut de Băsescu şi am spus că dacă îl susţine Băsescu e ceva de rău”. Iata „ratiunea” pentru care Ponta si Crin au blocat ani de zile orice reforma initiata de guvernul Boc sau de Cotroceni. Logica lui Gâgă se intoarce acum ca un bumerag impotriva lor.