La acest concurs au participat olimpici ai României, Ungariei, Republicii Moldova, Ucrainei, Serbiei și Croatiei. Luni, 30 mai, s-au desfășurat cele două probe ale concursului, proba orală și cea scrisa, iar marți a avut loc festivitatea de premiere.
Ioana Mihaela Vancea, născută în 1993 la Bistrița, este elevă a Colegiului Național “Liviu Rebreanu”. A obținut numeroase premii, printre care, în 2010: Premiul I la concursul internațional „Să terminăm povestirea” organizat de Uniunea Latină; Premiul alII-lea la concursul internațional de eseuri și proză „Pardubice Stream”(Cehia); Premiul I la Concursul național de literatură „Un condei numit fair play”, etapa județeană, secțiunea proză. Premiul special la Concursul Național de Creație Literară „Marin Preda”, Alexandria.
Timp Online o felicită pe Ioana Mihaela Vancea pentru performanța ei și îi urează mult succes în continuare!
Felicitari atat elevei, cat si profesoarei. Dumnezeu a vrut sa se intalneasca… si …iata rezultatul. Felicitari amandurora!!!!! Se poate vedea ca invatamantul romanesc mai are si elevi, dar si dascali valorosi… La mai mare!!!
Mi se pare firesc sa ocupe locul 2, daca dna halaszi a facut subiectele si a facut parte si din comisie. nu e singura, din pacate. daca mai verificati veti mai descoperi asemenea anomalii
De ce trebuie sa subestimam succesul cuiva? Sincer, chiar nu pot intelege acest lucru. E efortul unui copil, truda unui profesor. Chiar atat de rai suntem?
Este adevarat!! Atunci când profesoara este mare „şefă” în comisia de evaluare şi când tot ea a făcut subiectele, cum oare eleva să nu ia premiul II? De ce nu s-a remarcat până acum, în celelalte clase? o „anonimă” devine ca bătând din degete mare olimpică!! HA! HA!
Performanta de apreciat.
Invitati-o, va rog, sa scrie pe Timponline.
Cate un articol, din cand in cand, despre ce anume doreste si-i face placere sa scrie.
P.S. Propunerea mea este, ca indiferent de articol, sa nu ( mai ) aprobati comentarii sub 500 de caractere. E important sa evitam telexul.
Retin propunerea, dar ce-ati zice daca v-as invita si pe dumneavoastra? Ar fi frumos sa nu ma refuzati.
felicitari mihaela!am si eu bucuria sa fi urmat clasele I-VIII la Scoala Generala Liviu Rebreanu din Bistrita si imi aduc aminte cu respect si cu multa,multa recunostinta de domnul profesor Sasarman Vasile ,care mi-a inspirat dragostea pentru limba si literatura romana
Felicitări, Ioana! Rezultatul este unul mai mult decât de excepție, dar este de așteptat ca nu oricine să-l poată aprecia astfel. Cât despre răutăți, sunt atât de firești precum ți se părea să stai noaptea să te pregătești pentru concurs. La modul general, rămâne de transmis doar că, încă o dată, Liviu Rebreanu demonstrează că știe și poate face performanță la cel mai competitiv nivel. Din perspectiva studentei care a aflat semestrul acesta despre didactica modernă și s-a uitat la prezentările pline de entuziasm ale profesoarei ca la niște drumuri demult bătătorite ( numai pentru că în Liviu ‘ noile’ metode sunt atât de vechi încât am crescut cu ele), premiul domnișoarei vine să arate încă o dată că Liviu Rebreanu este, dincolo de clădirea impozantă de pe Bulevard, o mână de profesori excepționali și generații de elevi care vor mult și învață și cum să obțină. În final, cred că acest premiu, printre multe altele obținute de rebreniști, transmite mai mult decât toate editorialele pompoase până la vidare de sens pe care le-am citit în presă cu ocazia Centenarului. Salut în cele din urmă interesul mai nou al presei pentru învățământul bistrițean.
Si frumoasa si desteapta…dar tot nu team gasit pe facebook 🙁