Politică

Ionuț Simionca: Autostrada Nordului, proiectul care poate scoate județul nostru din izolare

Candidatul Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a declarat că Autostrada Nordului este singurul proiect care poate aduce bunăstare județului.

”Dreapta Unită înseamnă oameni serioși care și-au dat mâna pentru a rezolva problemele românilor. Aici, la Bistrița, știm care sunt problemele și știm și care sunt soluțiile. Principalul obiectiv este să scoatem județul nostru din izolare și proiectul principal vizează acest lucru: Autostrada Nordului. Este singurul proiect care poate să pună Bistrița pe hartă și să aducă bunăstare județului nostru”, a spus Ionuț Simionca într-o conferință de presă.

Secretarul general al PMP și totodată președintele organizației județene PMP a afirmat că ”Bistrița-Năsăud merită mai mult, ne dorim un nou început”.

Caravana Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei a ajuns la Bistrița.

Cu această ocazie, președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat: ”România se află într-un moment de răscruce, bătălia este foarte dură pentru că vizează viitorul țării. Mă bucur că Ionuț Simionca a rezistat tuturor provocărilor din ultimii ani și este astăzi candidatul Dreptei Unite pentru președinția Consiliului Județean, o bătălie grea dar pe care sunt convins că o poate câștiga. De asemenea, îmi doresc ca și la Bistrița să avem șansa de a pune un primar cu mult curaj. Cred că dacă oamenii de dreapta nu vor sta pasivi și nu vor privi neputincioși spre marea mascaradă pregătită de Iohannis și PSD avem șanse mari să câștigăm această bătălie. Le spunem bistrițenilor că există soluții mai bune decât cele prin care au trecut până acum. Electoratului de dreapta îi spunem că un vot pentru PNL este un vot pentru PSD. Pe 9 iunie trebuie să dăm semnalul clar că în România se poate și altfel”.

Ionuţ Simionca este antreprenor și a lucrat în Statele Unite ale Americii, dar s-a întors în țară din dorinţa de a schimba în bine Bistriţa-Năsăud. A absolvit un master la Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA și are multe proiecte pentru dezvoltarea județului. Își dorește ca fiul său să trăiască în Bistrița-Năsăud și să nu fie nevoit, la fel cum a fost el, să părăsească țara. Din funcția de președinte al Consiliului Județean se va lupta în continuare pentru finalizarea Autostrăzii Nordului, care conține și centura Bistriței.

(Material electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – PMP Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, parte din Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240022)