Politică

Ionuț Simionca, Dreapta Unită: Un nou început în Bistrița-Năsăud

”Am venit la Rodna pentru a-l susține pe colegul nostru, Iosif Partene, în cursa pentru funcția de primar al comunei. După două mandate de viceprimar, acesta este pregătit să conducă Primăria și să rezolve probleme importante pentru comunitatea sa.

În 9 iunie, votați Iosif Partene primar în Rodna și Ionuț Simionca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Votați candidații Alianței Dreapta Unită pentru Un Nou Început în Rodna și în Bistrița-Năsăud.

Împreună cu echipa de campanie a Alianței Dreapta Unită, am fost la Josenii Bârgăului. Candidatul nostru de primar este Ioan Ciot, un om harnic, onest și pregătit să rezolve problemele din comună, cum ar fi cele legate de rețelele de apă și canalizare, de rețelele de electricitate, de trotuare.

În 9 iunie, votați Ioan Ciot primar în Josenii Bârgăului și Ionuț Simionca președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. Votați candidații Alianței Dreapta Unită. Josenii Bârgăului și Bistrița-Năsăud merită mai mult!”.

(Material electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – PMP Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, parte din Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240022)