Actualitate

IPJ Bistrița-Năsăud: Legea a fost modificată. Acțiuni în trafic

A fost promulgată legea prin care cei care comit un accident soldat cu pierderi de vieți, în timp ce se află sub influența alcoolului, a drogurilor sau fără a deține permis de conducere, vor fi condamnați la închisoare cu executare.

În acest context, pe raza județului Bistrița-Năsăud, polițiștii rutieri și de la structurile de ordine publică au desfășurat activități de informare, fiind aduse la cunoștința conducătorilor noile completări ale Codului Penal. Astfel de activități au fost desfășurate cu șoferii opriți în trafic, dar și cu cei care au susținut testarea pentru reducerea perioadei de suspendare și vor fi continuate și în perioada următoare, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La acțiunile desfășurate în municipiul Bistrița au participat polițiștii de la Serviciul Rutier, Biroul Rutier, Prevenirea Criminalității și Siguranță Școlară. Totodată, pentru o mai bună conștientizare a riscurilor la care se expun, polițiștii și specialiștii din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bistrița-Năsăud le-au dat ocazia conducătorilor auto să testeze ochelarii care simulează starea dată de consumul de alcool/droguri la volan.

La activitățile desfășurate au participat și reprezentanți ai Registrului Auto Român – reprezentanța Bistrița-Năsăud, fiind astfel continuate activitățile de depistare a șoferilor care nu respectă normele rutiere și pun în pericol siguranța traficului rutier prin utilizarea unor vehicule care nu corespund din punct de vedere tehnic.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS