Cultură Social

Isterie pe pietonal la recitalurile lui Alex Velea și Smiley

Mii de oameni s-au adunat duminică seara să-i asculte pe Alex Velea și Smiley, artișztii cu ale cărora recitaluri s-au încheiat Zilele Bistriței din acest an.

În strigătele pe alocuri isterice ale fanelor, Alex Velea a cântat propriile sale melodii, dar și piese din repertoriul internațional. I-au fost alături dansatori de la „In Action” Bistrița, coordonați de Dora Incert, care i-a mulțumit lui Alex pentru onoarea de a fi împreună pe aceeași scenă și i-a oferit totodată și un tricou cu însemnele clubului de dans.

Melodiile antrenante au fost foarte apreciate de public, Alex Velea fiind asaltat de fani de îndată ce s-a apropiat de marginea scenei și ovaționat la fiecare mișcare nouă de dans. Imediat ce și-a încheiat recitalul, a făcut față cu greu numărului mare de admiratori care au vrut autografe, așa încât a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca lucrurile să nu degenereze.


Smiley a urcat pe scenă imediat după ce Alex Velea și-a încheiat recitalul și a cântat cu un band. Și el s-a bucurat de aplauzele publicului numeros care a dat dovadă că îi cunoaște toate melodiile. Din repertoriu nu a lipsit celebra piesă „Oficial îmi merge bine”.

Mai multe fotografii de la concert găsiți pe pagina noastră de facebook.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS