Sport

Jean Pădureanu: Așteptăm decizia TAS, apoi ne facem planurile

Președintele Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, a declarat la GSP TV că este pregătit pentru ambele variante, Liga I și Liga a II-a, în funcție de răspunsul care va veni de la TAS.

”Am trecut prin multe, rele și bune, să-mi ajute Dumnezeu să mai trec prin multe. Lucrez la buget și pentru Liga I, și pentru Liga a II-a. Convoc Consiliul Director, le spun, și alegem bugetul după ce sprijin voi primi.

Am mai spus-o de multe ori, speranța moare ultima. Plecând de la această idee, fac bugetul pentru ambele variante, vom vedea unde vom evolua.

Deocamdată am făcut memoriu la TAS, aștept răspunsul, apoi îmi fac planuri în continuare. Până primim răspunsul de la TAS, suntem în Liga I. Sportiv, am rămas în Liga I. Deocamdată nu m-a anunțat nimeni că suntem în Liga a II-a, n-a dat nimeni nicio decizie în sensul ăsta. Nu o luăm pe subînțelesuri. Intră TAS în vacanță? Nu se judecă la TAS, atunci o să-mi trimită cineva o hârtie că suntem în Liga a II-a. În funcție de asta, îmi fac bugetul și îmi iau toate măsurile.

Am și eu căi de atac în afară de TAS, dar deocamdată așteptăm rezultatul de la TAS. Dacă am ceva să-i reproșez lui Mircea Sandu? Deocamdată am răbdarea proverbială a chinezului. Stă pe marginea apei până îi vine dușmanul”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.