Între 1.500 și 2.000 de euro lunar poate câștiga, la Bistrița, un inginer cu această specializare căutată de mai multe companii din județ care au postat anunțuri de recrutare. Sarcina lui este să monitorizeze și să urmărească oportunități de licitaţii şi statutul licitaţiilor în curs, să elaboreze documentele de calificare sau eligibilitate şi să urmărească oferta până în momentul adjudecării sau respingerii.
Este vorba de ingineri de ofertare care pot primi, în mână, în medie, între 800 şi 1.500 de lunar, după cum arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs.
Printre responsabilităţile unui inginer de ofertare se numără studierea caietelor de sarcini, fişelor tehnice şi întocmirea ofertelor. Persoanele care aplică la astfel de poziţii au nevoie de studii superioare în domeniul tehnic şi de un nivel mediu-avansat de cunoaștere a limbii engleze.
Unii angajatorii caută oameni familiarizaţi cu utilizarea platformei SICAP, care au experienţă semnificativă cu proiecte de infrastructură şi în estimarea costurilor sau cheltuielilor de execuţie.
În prezent, sunt circa o mie de posturi vacante pentru poziţia de inginer de ofertare dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active.
Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bistrița, Cluj-Napoca şi Piatra-Neamţ.
Pentru ca devine sclavul patronului…mai ales cand descarci listele de catitati seara si dimineata trebuie incarcate…noapte care coincide cu delegatia vecinului…ce faci?
1500 euro e putin
Inginerii buni pleacă dincolo pentru că aici sunt victime sigure a patronilor excroci!
Digitalizarea va impune si in domeniul constructiilor si a licitatiilor in constructii o anumita rigoare si corectitudine.Nu se vor mai castiga licitatii ca pana acum ,cand caietul de sarcini era facut dupa chipul si asmanarea prietenului si spaguitorului ,ordonatorului bugetar de credite,prieten constructor semianalfabet ,scolarizat la ciordit si vandut lemn cu un aviz pe an pana nu se lai vede scrisul.
Da, acolo sunt firmele de constructii plecate de la un bustean taiat, analfabete , abonate …doar ca vin copii scoliti si le duc mai departe…nici o sansa de faliment !!
Copii sunt scoliți cam la fel cum castiga parintii licitațiile la stat.Vorba aia cu ce naste din pisica.Firmele astea le putem incadra tot la sectorul bugetar ca acolo au 98 la suta din activitate plus ca se lucreaza ca la stat.
aistia nu fak nimik shi noi nie rupem spatele prin fabriki pie cinshpe meleoane shi iei ieau ku mieele die ieuro
La ce vocabular ai, banii pe care ii iei acum sunt prea mulți pentru tine