Actualitate Recomandări

Lansare de specialități gastronomice marca Nina Rus, la târgul producătorilor locali

Alături de ”Artizanii primăverii” – Târgul de mărțișor al breslelor moderne de pe pietonal care se desfășoară până în data de 8 martie, ”Produs în Bistrița-Năsăud” celebrează Ziua Femeii printr-un eveniment special, în cadrul pieței tradiționale de bunătăți din Piața Centrală (zona din vecinătatea Bisericii Evanghelice), sâmbătă 6 martie. 

Noutăți în materie de specialități gastronomice, semnate cu talent și creativitate de Chef Nina Rus, sunt aduse în premieră, într-o ”expoziție” de artă culinară cu parfum de feminitate.

”În contextul actual, deși ne-am fi dorit, degustările de produse nu sunt posibile. Va fi însă, o întâlnire plină căldură sufletească, îmbrățișări din priviri și speranță de mai bine. Și pentru ca acel ”mai bine” să vină cât mai curând, vă rugăm să păstrăm, împreună, toate măsurile de distanțare și siguranță și vă reamintim că purtarea măștii este obligatorie în toate spațiile închise și deschise”, anunță Asociația ”Produs în Bistrița-Năsăud”.

Primele 50 de doamne și domnișoare care achiziționează din Bunătățile lu’ Nina – Păstrăvăria Rin Romuli sunt răsplătite cu un mărțișor picant!

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS