Actualitate Social

Liberalii pe câmpii, hai să ne distrăm copii

"Vine, vine primăvara/ Se așterne în toată țara/, Floricele pe câmpii/ Hai să le adunăm copii". Așa sună versurile unui cântec pe care îl știm fredona toți și care pare să fie ultima găselniță liberală în acest an preelectoral.

E deja de norietate faptul că PNL e iubit la munte, la izvor. Valea Bârgăului e cât de poate de dedicată săgeții liberale cu care destoinicii primari se cam înțeapă cu viceprimarii. Nu-i nimic. Într-o economie de piață în care cel mai bun trebuie să câștige testul săgeților e binevenit. Cine cade lat înseamnă că nu avea ce căuta în lupta dreaptă din Livezi, iar cine e din Noua Generație poate intra cu succes în vechea, ascultător să fie și iubitor de Alianță cu tendință spre Uniune.

De la munte, de la izvor, coborâm în vale și dăm de ogor. Cum care ogor? Cel de pe câmpie. Nu-i nimic dacă e pustiu și cerșetor de ajutor social, săgeata zboară mai ales dacă nu întâlnește pe nimeni în cale.Luați aminte așadar la viteza de zbor, măsurată cu precizie într-un comunicat de la partid.

„Duminică, 3 aprilie 2011, liberalii au participat la ședința de alegeri pentru Organizația PNL Sânmihaiu de Câmpie și au lansat totodată proiectul politic ,,Câmpia Liberală’’.

În prezența deputatului Ioan Țintean, d-na Monica Pop a devenit președintele structurii locale a PNL Sânmihaiu de Câmpie, obținând 101 de voturi din cele 109 valabil exprimate.

De asemenea, a fost desemnat cu această ocazie și viitorul candidat al PNL pentru funcția de primar, în persoana d-lui Ioan Mate, vicepreședinte al organizației.

Pentru a conferi credibilitate proiectului liberal lansat ieri, de câștigare a cât mai multor primării din zona de câmpie, la întâlnire au participat și cei trei primari ai comunelor Miceștii de Câmpie, Silivașu de Câmpie și Urmeniș, respectiv Dumitru Bendean, Ioan Sabău și Dumitru Tomșa.

Câmpia va trebui să devină cea mai prosperă zonă a județului, în contextul crizei alimentare globale. Acest lucru, se poate înfăptui numai printr-o administrare locală liberală și ajungerea la guvernarea țării a Partidului Național Liberal.  Am demonstrat de mai multe ori în istorie  și o vom mai face încă o dată, că atunci când noi conducem țara, agricultorii o duc mai bine’, a spus deputatul Ioan Țintean”.

Cu această ocazie, vă întrebăm, stimați politicieni, dar cu zonele de deal ce aveți?Ce v-au făcut de le-ați lăsat baltă?

Cristiana Sabău

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS