Actualitate

Librăria Colorată împlineşte un an. La aniversare, vine Moş Nicolae

Librăria Colorată împlineşte sâmbătă, 5 decembrie, un an de la înfiinţare. Întrucât e ajun de Moş Nicolae, acesta va trece mai întâi pe la librărie ca să împartă daruri copiilor care ştiu să îi spună o poezie.

Libraria Colorata 1Denisa Berbecar (foto), cea care a înfiinţat şi conduce Librăria Colorată, a anunţat că Moş Nicolae va poposi în librărie timp de două ore, între 12.00 şi 14.00.

„Copiii sunt invitaţi să vina la Moş Nicolae să spună o poezie sau un cântecel şi vor primi un cadou! Pot lăsa, de asemenea, scrisori pentru Moş Crăcuiun, iar noi le vom trimite mai departe. La final vom canta La mulţi ani Librăriei Colorate şi vom savura o felie de tort pentru a marca un anişor din existenţa ei. Vă aşteptăm cu drag!”.

Denisa Berbecar este profesoară de engleză la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa. Dimineaţa şi-o petrece la unitate, însă după-amiaza simte nevoia să îi înveţe limba engleză şi pe cei mici, aşa că, la Librăria Colorată a înfiinţat şi un centru de învăţarea limbilor străine.

„Am înfiinţat Librăria Colorată datorită copiilor. Ei sunt inspiraţia mea. Căutam tot timpul cărţi cât mai accesibile pentru bugetul nostru, al românilor, şi atunci am descoperit aceste cărţi în Marea Britanie şi mi-am spus că trebuie neapărat să le aduc la Bistriţa. Şi le-am adus, iar pe lângă asta am încercat să fac şi un centru de limba engleză. Librăria Colorată a început bine. Pentru copii este această librărie veselă, pentru ei ne-am gândit să o facem. Eu sunt foarte mulţumită. Toţi cei care vin la noi să cumpere cadouri sau pur şi simplu cărţi revin. Avem cărţi care încep de la 6-7 lei, iar maximul este de 38 de lei. Dacă mergi la o librărie obişnuită, aceste cărţi le găseşti la 100 de lei. La noi sunt mai ieftine fiind capete de stocuri din Marea Britanie pe care le luăm la un preţ mai mic, iar astfel reuşim să plătim şi noi chiria pentru spaţiu şi angajaţii. Mergem foarte mult pe volum. Vrem să vindem cât mai multe ca să ieşim în profit”, a spus Denisa Berbecar.

Librăria Colorată, situată acum pe strada 1 Decembrie, a început să găzduiască şi evenimente organizate de Grupul Mămici în Acţiune, oferind premii în cărţi.

Libraria Colorata 1 Libraria Colorata 2 Libraria Colorata 1 Libraria Colorata 2

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.