Actualitate

Ani de liceu cu emoţii la absolvire. Ce părinţi cunoscuţi au trăit cu intensitate ultima zi de şcoală (FOTO)

A sunat clopoţelul pentru ultima oară şi pentru elevii claselor a XII-a de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa care şi-au luat la revedere de la cei mai frumoşi ani, de la şcoala în care au învăţat, de la profesori şi colegi. Festivitatea de absolvire a avut loc la Sala Polivalentă din Bistriţa şi a fost urmată de o sesiune de fotografii care au adunat apoi mii de aprecieri pe Facebook.

Printre absolvenţi s-a numărat şi Ariana Niculae, fiica Loredanei şi a viceprimarului Bistriţei, Cristian Niculae. „Cele mai mari bucurii vin din familie. Azi, alături de fiica mea Ariana, la festivitatea de absolvire a liceului”, a scris tatăl ei pe Facebook, mândru de fiica lui.

 

Tot acum a absolvit şi fiica liderului municipal al PNL, consilierul local Sorin Hangan. „Comoara mea a terminat liceul. Sunt un tată fericit!!”, a scris el.

Gabriela Montoiu a fost alături de fiica ei, Romana, care a îmbrăcat „uniforma” de absolventă. „Tu eşti împlinirea mea definită după 18 ani! Îmi doresc ca drumul tau să creeze o lume frumoasă şi sănătoasă. Desăvârșirea ta ca OM îţi aparține din acest moment…. #FericitaCaTeAM/#MereuAlaturiDeTine❤”, a scris Gabriela Montoiu. 

 

Directorul Fundaţiei Inocenţi, Marin Mic, a postat, de asemenea, câteva fotografii cu fiica lui Eliza, proaspăt absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu”, care a fost, de altfel, şi şefă de promoţie.

S-au mai mândrit pe Facebook cu ai lor copii absolvenţi notarul public Marsineta Vaida cu fiica Orania, dar şi jurnalistul Cristian Berari care l-a felicitat pe fiul lui Raul.

  

Fostul subprefect Damaschin Berende a postat la rândul lui fotografii cu fiul său Tudor care a absolvit tot Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa.

Felicitări tuturor absolvenţilor şi mult succes în examenele vieţii!

20 comentarii

    • Emoțiile părinților cunoscuți sunt poleite cu aur… așa cred și ei… și așa-zisa presa…

    • Vă lăsăm pe dvs. să vorbiți despre părinții necunoscuți de noi. Înseamnă că dvs. îi cunoașteți pe toți. Felicitări! Dar vă rugăm dacă se poate să nu ratați vreunul (sunt numai câteva sute), că apoi vorbim noi despre așa-zișii comentatori. În ceea ce privește subiectele pe care le abordăm, și asta este valabil pentru toți nemulțumiții, este strict problema noastră. Așa cum este strict problema dvs. jobul pe care îl aveți. Când o să contribuiți cu un leu la existența unei publicații, atunci sunteți liberi să dați lecții de jurnalism și să propuneți abordări. Până atunci, dvs. faceți-vă meseria pe care o aveți și lăsați-ne pe noi să ne-o facem pe a noastră. Bine sau rău.

    • Mulțumesc pentru răspuns… n-am înțeles nimic… destul de alambicat scris, probabil la stres…. sau neverificat de Cristiana….
      Ce am avut de spus am spus… și toată lumea a înțeles… poate ca am fost puțin răutăcios cu așa-zisa presa…. dar… asta e!!!

    • Atunci luați-vă un traducător dacă n-ați înțeles. Sau un abecedar. Noi, așa zisa presă, nu oferim aceste servicii. Din cauza stresului. Asta e!

    • Deloc. Doar am răspuns unei ofense. De data asta. E problema dvs. că aveți ceva împotriva noastră. S-a ”notat”, nu e cazul să insistați. Vă dorim numai bine! E tot ce mai avem să vă spunem.

  • Ce mai tam tam si cu admiterea liceului in vremurile astea, zici ca au absolvit Princeton University, cel putin. Pe vremea mea am tras un bal la Parc si apoi un chef zdravan in Europa si aia a fost tot.

  • Am 40 de ani dar arat la fel si poate mai bine decat baietii astia de 18 -19 ani… ideea este sa nu faci abuz in viata pe care o ai

    • @ca la 20……Nu se vede ca ai 40….Daca taceai, intelept ramaneai….A fost o sarbatoare pentru ei si pentru parintii lor……Nu au nevoie de comentarii rautacioase.Au absolvit Liceul si cei de la CNLR si cei de la CNAM asa ca trebuie doar sa-i felicitam si sa le dorim sa aiba un parcurs frumos si cat mai glorios. FELICITARI TUTUROR ABSOLVENTILOR DE LICEU !!!!!!!!!

  • of, of, ooooof ….. ce greu o sa le fie în viata la copilasii lu’ mamica si lu’ taticu’.
    astia numa’ de lipsuri si frustrari o sa aiba lipsa.

  • Serios? Bravo lor! Și care-s vedetele? Au avut și tocă și robă….fenomenal!!!! Excepțional!!! Ce mai urmează? Copii sunt toți! Absolvenți sunt toți. Bag mâna-n foc că, pe lângă vedete, sunt, poate sute de copii de excepție. Copii minunați, devotați, deștepți, dar, ghici…..fără tați și mame-n funcții, fără relații, fără sprijin financiar dispersat spre toți baronii. Ghinion, dragilor! Ne-am născut prea târziu pentru o lume fără de-ăstea.

  • Copiii sunt toti la fel de frumosi si merita felicitari!Vor fi copii de la tara -cum am fost si eu-care pot avea calitati mai alese decat fiii celor enumerati.Poate n-a fost tocmai inspirata nominalizarea facuta.Sa nu luam nimanui bucuria.Le sta inainte viata cu neprevazutele ei.Dragi copii,pregatiti-va de aceasta lupta cu demnitate si curaj.Dumnezeu sa fie cu voi!

  • Îmi pare rău ca doar vipurile sunt luate in seamă. Daca nu ai șansa sa fi copil de sef nu ai nici o șansă. Sunt sigura ca printre absolvenții de liceu sunt si copii excepționali de oameni simpli fara ore la greu. Ar fi frumos si ideal daca s ar face un articol si despre ei. Dar ei nu se ridica la nivelul vipurilor. Nu ca copiii ar fi vinovați de infatuarea părinților.

  • Bravo cetateanule ai pus punctul pe i. Au avut tinuta de final de studentie, ma intreb cand vor termina facultatea ce vor mai purta? Putin exagerat, dar sa aiba bafta toti si cei cu parinti simpli si fara influenta. Oare de ce nu au incaput si ei in poze?

  • astea-s vipuri?? in judetul asta de rahat bugetarii au ajuns vipuri…Ce au facut acesti parinti pentru societate? Va rog sa-mi spuneti?

  • Eu cred că succesul şi fericirea în viaţă sunt strict personale şi nu se transmit genetic.
    Înţeleg părinţii care se laudă cu realizările copiilor lor, e un reflex normal,şi de datoria fiecărui părinte să-şi suporte atât cât poate copiii, dar în acelaşi timp îi preţuiesc foarte mult, pe cei care reuşesc de unii singuri în pofida adversităţilor, făcând probă de autonomie, rezilienţă şi perseverenţă.
    Succesul şi geniul nu se transmit genetic.
    E mai simplu a trece un pârâu, la vârstă mică, când eşti purtat pe umeri de către părinte, dar când o faci de unul singur, neajutat de nimeni, calculându-ţi traiectoria, locul de aterizare, evaluând riscurile şi ştiind de ce o faci..consider că e o diferenţă.
    Acei copii, sunt cred că rezerva primordială a viitorului unei ţări.
    Mai complicat am putea deschide o discuţie despre importanţa indicelui de mobilitate socială în societăţi şi tendinţa îngrijorătoare actuală(şi trecută) la scară mondială de involuţie a acestui indice.
    Asistăm la creerea a unor *reţele de succes*, în care poziţia anterioară a părinţilor prezic cu grad mare de certitudine poziţionarea socială a copiilor.
    Beizadea este un termen utilizat foarte des în România când e vorba de incidente, accidente, etc şi care să referă în termeni negativi la copiii personalităţilor mondene şi administrative.
    O vorbă din înţelepciunea populară simplă- Fiecare cioară-şi laudă puiul.
    Aşa au făcut-o şi părinţii mei într-un sens.
    Ar fi injust să acuzăm pe toţi copiii de persoane mai celebre că sunt toţi la fel.
    Nu toţi sunt la fel crescuţi, actele antisociale pe care le realizează, reflectă chiar absenţa părinţilor celebrii din viaţa cotidiană normală, ocupaţi cu ale lor probleme de strălucire publică.
    Şi în acest caz , unii copii sunt mai norocoşi.
    Şi cred că în acelaşi timp, cred că mentalitatea de a cere de la copii, realizarea viselor părinţilor, e cât se poate de dăunătoare.

  • Felicitări tuturor absolvenţilor şi succes pe viitor fiecăruia, în măsura muncii depuse şi talentului individual personal.

  • Felicitări acestor tineri pentru bucățica de drum parcurs , de abia acum începe drumeagul sinuos și complicat al vieții.
    Și io cred că nea Eugen a cam ,,faultat” articolul cu ,,părinți cunoscuți” , adică șefi și baștani pe ici-colo, dar regulile audienței sau tirajului sunt stricte și necunoscutul, anonimul, nu interesează pe nimeni.
    De asemenea cred că pentru un părinte ,,necunoscut” bucuria cea mai intensă sunt copiii și realizările acestora. Mai ales în cazul în care trebuie să-și rupă brațele muncind cinstit pentru o remunerație jalnică și care abia permite traiul de zi cu zi. Despre acești oameni și aportul lor la progresul societății s-ar putea umple letopisețe, nu articole de ziar online , doar că noi , ca nație , evităm cu nonșalanță a vorbi despre lucruri cu adevărat importante. Ne place în schimb senzaționalul , absurdul , rahatul pe băț cu iz politic , turismul ecleziastic și mai nou tele-justiția. Lumea îți sare în cap dacă scoți o vorbă negativă despre o anume biserică cu obiceiuri din Neolitic, sau că administrația locală e pricepută în toate și în nimic . Toate aceste tabuuri știm cu toții de unde își trag originea , din vremuri nu demult apuse despre care tinerii absolvenți de astăzi cunosc doar poze și vorbe. Tot ei au ocazia să schimbe aceste metehne păguboase și să ajungă șefi ( ca părinții cunoscuți ) prin merite proprii , prin muncă , și nu prin pesedeuri și lulele-trei-surcele ( ca unii dintre părinții cunoscuți ) .

    ps: pe vremea mea , după Gaudeamus Igitur , o bere sau câteva , la Flora , puneau punct clasei a XII-a. Azi, un selphie cu ,,babacul” pare a fi trend-ul suprem. Fain oricum, nimic de zis!

    • În primul rând, textul l-am scris eu. Eu înţeleg că unii nu citiţi decât titlul şi comentariile, dar fiţi trei secunde mai atenţi când vă daţi mari cocoşi. Aşa că tot eu o să vă răspund. Una din definiţiile ştirii este ceea ce consideră jurnalistul că e ştire. E, dacă vreţi, privilegiul lui de a alege despre cine şi ce scrie. Privilegiul cititorului este de a citi sau nu. Şi cu asta am încheiat acest subiect, nea’ garfield motanu™

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.