Actualitate

Liderul pieței de fashion din România a deschis un magazin în OK Shopping Center Bistrița

Liderul pieței de fashion din România, în funcție de cifra de afaceri, a deschis joi 30 mai un magazin nou în incinta OK Shopping Center din Bistrița. Încă de la intrare, clienții au fost întâmpinați cu mesajul ”Vara prețurilor accesibile”.

Este vorba despre discounterul polonez de modă Pepco, care a înregistrat o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro anul trecut pe piața din România, raportând un profit de 66 de milioane euro.

La Bistrița acesta este al patrulea magazin deschis după cel de la Winmarkt, din B1 Shopping (Calea Moldovei) și cel de pe Bulevardul General Grigore Bălan.

Afacerile Pepco au crescut în 2023 cu 11%, la peste 2,58 de miliarde de lei. Profitul s-a dublat de la 159 de milioane de lei, la peste 330 de milioane de lei în 2023. Sunt cele mai mari cifre financiare pe care polonezii le raportează pe piața din România, de la intrarea din 2015. Retailerul a ajuns în prezent la 453 de magazine, ceea ce înseamnă, în medie, 50 de deschideri pe an.

În 2023, a inaugurat 46 de magazine. Retailerul va continua și în 2024 expansiunea pe plan local, a doua cea mai mare piață pentru grup, după țara mamă Polonia, și spune că se adaptează inflației plafonând prețurile la produsele pentru care constată o scumpire la nivel de piață.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.