Actualitate

Lorand Toth, USR: Curțile școlilor rămân deschise pentru copii și adolescenți și după program

”E oficial! Curțile școlilor rămân deschise pentru copii și adolescenți și după program. Legea USR tocmai a fost promulgată”, spune președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth:

Proiectul USR supranumit ”Jos lacătele de pe curțile școlilor”, care asigură acces liber pe terenurile de sport din școli, astfel încât copiii să aibă posibilitatea de a se juca într-un mediu sigur, a fost adoptat de Parlament și, după votarea lui și transformarea în Lege, aceasta a fost promulgată de președintele României.

Inițiată de deputatul USR Tudor Pop, legea accesului liber al copiilor pe terenurile de sport din incinta școlilor, dă posibilitatea copiilor să facă mișcare aproape de casă, pe terenurile de sport din curțile școlilor. Adică într-un mediu sigur, nu printre mașini și noxele emise de acestea.

Prin efectul acesteia, toate terenurile de sport din incinta școlilor din orașele: Bistrița, Beclean, Năsăud și Sângeorz Băi, dar și din comunele unde sunt amenjate astfel de terenuri trebuie puse la dispoziția copiilor și adolescenților care vor să le folosească!”.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.