Actualitate

Lorand Toth, USR, despre ”o palmă dată românilor onești”

”În orice societate normală când există o suspiciune de furt, deoarece și plagiatul este tot furt, soluția este demisia! Deci normal ar fi ca Lucian Bode să plece din fruntea ministerului pe care îl conduce.

PressOne a dezvăluit azi că Lucian Bode a dat în judecată Universitatea „Babeș-Bolyai” ca să blocheze ancheta de plagiat a tezei sale de doctorat.

De ce este important ca Bode să demisioneze? Deoarece cine a furat o dată va fura în continuare. Nu trebuie să uităm de scandalul cu achiziții trucate de BMW-uri pentru poliția română.

După ce o echipă USR a stat să transcrie de mână teza de doctorat a lui Bode, pentru că era mai greu accesibilă decât arhivele Securității, UBB a concluzionat că există fragmente plagiate. Atunci, Bode saluta analiza UBB și mințea România că teza lui e în regulă.

A urmat analiza Emiliei Șercan, care a demonstrat un plagiat grosier, iar UBB anunța o nouă anchetă pentru o verificare mai amănunțită. Acum, Bode nu mai salută Universitatea, ci o dă în judecată la Tribunalul Sălaj, ca să blocheze verificarea tezei. Am mai văzut acest model.

Prim-plagiatorul țării a acționat și el în instanță și a blocat CNATDCU de la verificarea sesizărilor de plagiat împotriva lui. Într-o manevră josnică și ilegală – metoda coperta – dosarul lui Ciucă a ajuns la un judecător pus în funcții de PNL și care s-a pensionat imediat după ce i-a făcut pe plac lui Ciucă.

Până acum, peneliștii Sorin Cîmpeanu și Florin Roman au demisionat din funcția de ministru din cauza plagiatelor.

Dar Bode și Ciucă duc mândri mai departe tradiția furtului și a imposturii fără nicio urmă de rușine. Aceste două personaje toxice arată cât de jos poate coborî un partid întreg ca să protejeze hoții.

Toate aceste acțiuni din partea politicienilor care ne conduc reprezintă o palmă dată românilor onești care se străduiesc să facă studii, masterate sau doctorate pe bune, investind ani buni din viața lor.

Și în tot acest timp Iohannis tace, așa cum îi stă în fire”, spune președintele USR Bistrița-Năsăud, Lorand Toth.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS