Actualitate

Recital Diana Bucșa la Festivalul Usturoiului. Lumea poveștilor animate. Curse speciale spre Piatra Fântânele

De la Vocea României vine pe scena Festivalului Usturoiului! În 2014 l-a făcut pe Marius Moga să se întoarcă la audițiile pe nevăzute de la cunoscutul show de talente ”Vocea României”, difuzat de Pro TV. A cântat dumnezeiește atunci, iar sâmbătă seara vine la Festivalul usturoiului în Ținutul contelui Dracula. Diana Bucșa, fata din Dej despre care e vorba, își lansează la noi ultimul single!

1 diana bucsa arhDejeanca Diana Bucșa, care impresionează nu numai cu vocea ei ci și cu un fizic de invidiat (munca sa de instructor de fitness spunându-și cuvântul), nu s-a oprit din cântat după participarea sa la Vocea României în 2014. Anul trecut, frumoasa artistă a început o colaborare cu celebrul Nelu Ploieșteanu, cu care a susținut o serie de spectacole în țară și străinătate.

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, Diana Bucșa va urca pe scena Festivalului Usturoiului, unde va cânta piese celebre din repertoriul internațional, dintre care nu va lipsi ”Alone”, melodia care l-a făcut pe Marius Moga să-și întoarcă scaunul la audițiile pe nevăzute de la Vocea României și să o ia în echipa sa.

Artista din Dej își va lansa în Ținutul contelui Dracula noul său single, ”Liniștea din suflet”.

Copiii intră în lumea poveștilor animate la Festivalul Usturoiului

Vin două zile de poveste în Ținutul contelui Dracula, la Festivalul Usturoiului, în care copiii au lumea lor. Una a personajelor animate din povești, a jocurilor demult uitate și a unor activități care îi vor face să uite de tablete și telefoane. Așa părinții sunt liniștiți și își pot vedea de distracția lor!  

arh copii la festivalul usturoiuluiAți fost vreodată la o vânătoare de vrăjitoare? Ei bine, dacă intrați în lumea copiilor din Ținutul contelui Dracula în cele două zile ale Festivalului Usturoiului puteți ”prinde” una. Sau măcar să o nimeriți cu un cățel de usturoi și să-i luați puterile malefice. Partenerul tradițional al evenimentului pe activitățile dedicate copiilor, clubul Scenica (coordonator Dora Baba), a pus la cale o sumedenie de jocuri, concursuri și ateliere menite să-i prindă în mreje pe cei mai mici dintre participanții la festival, sâmbătă și duminică.

Copiii au ocazia să redescopere jocurile demult uitate ale Văii Bârgăului și să se întreacă la hapuc, să facă sperietori sau să ”vâneze” cu usturoi vrăjitoarele din Ținutul contelui Dracula. Cei care vor să își testeze talentul la pictură o pot face în cadrul celor două ateliere organizate pentru ei: să picteze trăistuțe cu motive inspirate din tematica festivalului și să creeze tablouri ce vor fi înrămate cu lemn de alun. Numai bune de luat ca amintire acasă!

În acest an, Scenica le pregătește copiilor un atelier cu totul și cu totul special: povești animate. Personajele îndrăgite de copii vor prinde viață dintr-o instalație magică. Iar când ies din perimetrul special dedicat lor, micuții se pot întâlni cu personaje din romanul Dracula!

Transmixt te duce la Festivalul Usturoiului! Preţ special 7 lei/bilet!

Nu vă stresați că nu are cine să conducă înapoi de la Festivalul Usturoiului în Ținutul contelui Dracula sau că nu aveți mașină să ajungeți acolo! Toată lumea poate ajunge relaxată la eveniment, cu toții puteți bea o bere cu prietenii fără grija șofatului de după, pentru că și în acest an Transmixt va face sâmbătă și duminică curse speciale tur-retur Bistrița-Piatra Fântânele.

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula se va desfăşura, pe parcursul a două zile, în Pasul Tihuţa, în acest weekend (30 și 31 iulie). Organizatorii au grijă ca toți cei care și-au propus să ajungă acolo să aibă un mijloc de transport asigurat.

Astfel, sâmbătă şi duminică, firma Transmixt va face curse regulate pe traseul Bistriţa – Piatra Fântânele şi retur. Preţul unui bilet, pentru o călătorie, va fi de 7 lei.

În ambele zile, plecarea se va face din staţiile de autobuz ale Transmixt de pe traseul Bulevardul Independenţei – Decebal – Calea Moldovei. Cursele speciale vor circula după următorul program:

Sâmbătă: Plecări spre festival, din Bistrița, la orele: 09.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00. Înapoi, spre Bistrița, din Piatra Fântânele, vor fi curse la orele: 13.00, 15.00, 17.00, 19.00, 21.00.

Duminică: Plecări spre festival, din Bistrița, la orele: 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00. Înapoi, spre Bistrița, din Piatra Fântânele, vor fi curse la orele: 13.00, 15.00, 17.00, 19.00, 21.00.

Important: Transmixt va suplimenta cursele în cazul în care se impune acest lucru, astfel încât nimeni să nu rămână acasă!

Festivalul Usturoiului în Ținutul contelui Dracula are loc sâmbătă și duminică (30-31 iulie) în Pasul Tihuța, pe drumul care leagă Piatra Fântânele de Ciosa.

Aici programul complet al Festivalului Usturoiului.

Organizatori: Asociația de promovare a turismului ”Turist în Bistrița-Năsăud”, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean Bistrița-Năsăud, primăriile comunelor Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Bistrița Bârgăului și Josenii Bârgăului, cu participarea extraordinară a Asociației Produs de Cluj și Produs în Bistrița-Năsăud. Evenimentul se bucură se sprijinul Prefecturii Bistrița-Năsăud.

transmixt program usturoi 2016

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.