Actualitate

Magazinul Altex Winmarkt din Bistrița sărbătorește un an și a pregătit surprize pentru clienții săi

În 19 februarie, magazinul Altex din centrul comercial Winmarkt sărbătorește un an, ocazie cu care clienții sunt așteptați cu surprize aniversare pe durata întregii zile. ”Aniversarea de 1 an a magazinului Altex Winmarkt din Bistrița, pe 19 februarie, coincide cu campania Black Friday de Iarnă. Clienții sunt așteptați cu super ofertele de Black Friday de Iarnă, cu surprize speciale pentru această aniversare, dar și cu o echipă de vânzări pregătită să ofere informații utile și recomandări astfel încât aceștia să poată lua decizia cea mai bună pentru nevoile lor”, declară Daniel Mirea, Retail Director Altex România.

În magazinul Altex Winmarkt, aflat pe Bulevardul Decebal, clienții se pot bucura și de campania Black Friday de iarnă. Aceasta se desfășoară timp de o săptămână, în perioada 16-22 februarie, și oferă cele mai importante reduceri ale sezonului, la sute de produse, din toate categoriile: electrocasnice mici și mari, smartphone-uri și gadgeturi, televizoare și produse audio-video, laptopuri și accesorii.


Altex mai deţine un magazin în Bistrița, aflat pe Calea Moldovei nr. 15. În ambele locaţii, Altex oferă clienţilor posibilitatea de a accesa soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie. Cei care găsesc produsele din gama Altex la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa.

Altex este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS