Actualitate Recomandări

Mămicile din Bistriţa au donat obiecte şi bani pentru Maria, o fetiţă din Braniştea

Maria, o fetiţă de 6 luni din Braniştea, crescută de bunica şi străbunica ei, va primi haine, jucării, obiecte sanitare şi bani din partea mămicilor din Bistriţa care au organizat, miercuri, un bazar de toamnă în curtea Librăriei Colorate de pe strada 1 Decembrie.

„Cazul a fost făcut cunoscut pe grupul Mămici bistriţene. L-am preluat fără să facem prea multe investigaţii. Ni l-a semnalat o doamnă din localitate. Am înţeles că fetiţa are 6 luni, mama nu este prezentă decât sporadic, iar fetiţa este crescută de o bunică şi o străbunică. Bunica lucrează la Beclean, deci nu îi este foarte simplu. Mămicile au sărit în ajutor cu tot felul de donaţii, s-au strâns şi bani. Vom păstra donaţiile la Librăria Colorată până sâmbătă când va veni mama care a semnalat cazul va veni şi le va duce la Braniştea. Mai sunt şi ceva firme care vor să ajute. Important este ca acest caz să fie monitorizat. Faptul că ajutăm acum puţin financiar şi cu obiecte nu înseamnă că se rezolvă cazul. E bine să ne implicăm de-a lungul timpului cu ce se poate şi nu numai cu parte materială”, a spus organizatoarea evenimentului, Monica Ungur pentru Timp Online.

Miercuri, deşi au fost mai puţine mămici la bazar, dar cele prezente au făcut vânzări bune. Pe perioada iernii, nu vor mai fi organizate astfel de evenimente întrucât mamele nu dispun de un spaţiu închis, aşa încât abia la primăvară vor fi reluate întâlnirile în grădina Librăriei Colorate.

Vestea bună este că aici, în tot timpul anului, veţi găsi uşa deschisă, cărţi şi jucării pe care să le oferiţi în dar copiilor de sărbătorile care bat la uşă.

Bazar 1 Bazar 2 Bazar 3 Bazar 4

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS