Actualitate

Meciul Gloria 2018 – CSM București se va disputa cu casa închisă

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește în etapa a 10-a a Ligii Florilor campioana CSM București, în ultimul meci din acest an. Formația antrenată de Horațiu Pașca ocupă locul 7, în timp ce ”tigroaicele” se află pe poziția a 2-a.

Partida va avea loc miercuri 14 noiembrie, de la ora 17.30, la Sala Polivalentă din Bistrița, și va fi transmisă în direct de TVR HD.

După ce până luni dimineață s-au achiziționat biletele puse în vânzare online, luni seară, în cele două ore în care a fost deschisă casa de bilete de la Sala Polivalentă, s-au epuizat toate tichetele.

”Biletele la meciul dintre CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – CSM București s-au epuizat. Mulțumim pentru interesul acordat acestei partide! Cei care nu ați reușit să vă achizitionați bilete puteți urmări partida în direct la TVR HD”, a anunțat CS Gloria 2018.

  

Jocul cu CSM București va fi ultimul din 2018, campionatul urmând să se reia în 10 ianuarie 2019.

”Atunci când întâlnești una dintre cele mai bune formații de club din lume nu poți decât să te bucuri că joci împotriva ei, să consideri că meciul e unul de sărbătoare și să îl iei ca atare. E o partida în care nu avem nimic de pierdut. În schimb, avem foarte multe de câștigat dacă reușim să ne concentrăm și să ne ridicăm la nivelul adversarului”, spune antrenorul Gloriei 2018, Horațiu Pașca.

Echipa pregătită de sârbul Dragan Djukici, participantă în Liga Campionilor, le are în componență pe Paula Ungureanu, Jelena Grubisici, Mădălina Ion – Aneta Udriștioiu, Jovanka Radicevici, Iulia Curea, Andrea Lekici, Cristina Neagu, Sabina Jacobsen, Bianca Bazaliu, Barbara Lazovici, Elizabeth Omoregie, Oana Manea, Amanda Kurtovici, Nathalie Hagman, Dragana Cvijici, Majda Mehmedovici, Bianca Marin.

CSM București vine la Bistrița după victoria din deplasare cu FTC Budapesta, în Liga Campionilor (34-28).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS