Cultură Social

Membrii trupei Pro Consul au ratat un concert în Houston, Texas, fiindcă au aplicat greșit pentru vize SUA

Solistul trupei Pro Consul, Bodo, a declarat, duminică seara, într-o conferință de presă, la Bistrița, că trupa sa a ratat un concert care trebuia să aibă loc în Houston, Texas, fiindcă a aplicat greșit pentru viză SUA.

„În martie trebuia să mergem în Houston, Texas, unde urma să susținem un mega-concert. Ni s-au oferit toate condițiile de care aveam nevoie, transport, sonorizare, numai că, dintr-o pură eroare, am aplicat greșit și nu au ieșit încă vizele. Probabil că vom merge în noiembrie și vom cânta pentru o comunitate creștină de acolo”, a declarat Bodo.

El a mai spus că Pro Consul nu mai este formația care să meargă să cânte pe bani puțini și să susțină mai multe spectacole, preferând în schimb concertele mari de tipul celui pe care îl vor susține și în SUA.

Bodo a mai precizat că, anul acesta, trupa va participa la un turneu național care va include peste 30 de orașe.

„În branșa noastră, toată lumea e speriată că autoritățile nu mai au bani să facă spectacole. Noi nu suntem speriați. Anul acesta, pentru noi, e unul foarte bun, plin de concerte. Începând cu sfârșiutul acestei luni și începutul lunii viitoare, vor fi patru spectacole la Mamaia și, în felul acesta, începe un turneu în timpul căruia vom trece prin 33 de orașe. Se numește Mix Music Evolution. Facem și noi parte, ca formație, plus încă 14-15 artiști. Vor fi spectacole de câte trei zile, vineri, sâmbătă, duminică și vor cânta câte cinci artiști pe țară. Va fi un fel de înlocuitor al zilelor orașului, dar mult mai bine organizat”, a spus Bodo, care a precizat că turneul va fi sponsorizat de firme mari și nu va necesita bani de la bugetele locale.

Trupa Pro Consul a susținut duminică seara, la Bistrița, un concert organizat de o biserică penticostală din Bistrița în fața a peste o mie de oameni. În afară de melodii religioase, trupa a cântat inclusiv piese celebre cum ar fi „Cerul” sau „Zbor” pe care publicul le-a fredonat cu orchestrație.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS