Social

Un membru al Casei Regale se alătură voluntarilor Tăşuleasa Social

Nepotul Majestății Sale Regele Mihai, Nicolae de Roumanie, împreună cu Alina Binder, soția acestuia, vor participa, sâmbătă, la Tritenii de Sus, în judeţul Cluj, la acţiunea de împădurire organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social.

„Este o mare bucurie și suntem onorați să-l avem printre noi, sâmbătă, la împădurirea de la Tritenii de Sus, pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai, Nicolae de Roumanie împreună cu Alina Binder, soția acestuia.Prima dată ne-am întâlnit la o acțiune Tășuleasa denumită Verde 003, unde Nicolae de Roumanie a participat alături de noi la o ecologizare. Anul acesta sărbătorim 10 ani de prietenie și voluntariat împreună și ne bucurăm că vom avea ocazia să plantăm câțiva copăcei la Tritenii de Sus”, a anunţat Tăşuleasa Social pe Facebook.

Şapte sute de voluntari s-au înscris în decurs de 24 de ore pentru prima împădurire din acest an organizată de Asociaţia Tăşuleasa Social şi care trebuia să aibă loc în 24 martie în judeţul Cluj. În satul Tritenii de Sus va fi sădită o pădure nouă care se va întinde pe 5 hectare.

„În comuna Tritenii de Jos sunt două sate: Tritenii de Jos și Tritenii de Sus. Când cei de la Tritenii de Sus au văzut ce pădure mândră a primit Tritenii de Jos, au decis că vor și ei o pădure. Așadar, sub motto-ul Vrem și noi o pădure, Tășuleasa Social vă invită pe data de 24 martie 2018 să plantăm 5 hectare de pădure la Tritenii de Sus, să aibă și ei o mândră pădurice”, a anunţat iniţial organizaţia. 

Împădurirea este posibilă graţie suportului oferit de mai multe companii.

„BancaTransilvania ne sprijină și la alte împăduriri, de această dată sponsorizează 2 hectare din cele 5.  Mașina oferită de #AutoklassOfficialHomeofMercedesBenz ne va purta de această dată către alte 2 hectare din această împădurire. Vă mai amintiți de delicioasele limonade-Tăshu de la #Camino Cluj? Dacă ai cumpărat una, ai “plantat” un copăcel. Acum este timpul să plantăm ultimii copăcei-limonadă de la Camino, dulce amintire. Și mai rămân câțiva, din cele 5 hectare, un număr nu chiar mic de pomișori pe care îi vom putea planta din cauza “Târgului de nebrazi” din Cluj, organizat anul trecut de organizația #Urbannect. Mulțumim frumos, fără Dumneavoastră nu ar fi existat această mândră pădurice!”, a mai anunţat organizaţia.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS