Actualitate

Mii de articole pirotehnice, confiscate de polițiști și jandarmi

Peste 2.800 de bucăți de articole pirotehnice din categoriile P1, F1, F2 și F4, care ar fi fost achiziționate online, au fost confiscate de polițiști.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au dispus confiscarea unor articole pirotehnice despre care aveau indicii că au fost achiziționate online și că ar fi fost livrate prin intermediul unei firme de curierat. Astfel, în urma controalelor efectuate, la domiciliul unui tânăr de 18 ani din Beclean au fost descoperite și ridicate în vederea confiscării 1.548 de bucăți de articole pirotehnice, diverse modele, din categoria P1. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Totodată, polițiștii Secției 4 Poliției Rurală Beclean au confiscat 1.290 de articole pirotehnice, descoperite în urma unor controale la domiciliul unei tinere de 22 de ani din Chiuza. Articolele pirotehnice fac parte din categoriile P1, F1, F2 și F4, iar cu privire la acestea sunt indicii că ar fi fost achiziționate online. Și în această cauză a fost întocmit dosar penal, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Jandarmii au depistat un agent economic din Bistrița în timp ce comercializa unui minor peste 1.700 de articole pirotehnice, încălcând astfel legea, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud. Au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de comercializare articole pirotehnice din categoria 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Cele 1.716 articole pirotehnice au fost confiscate de jandarmi și predate Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS