Social

Misiune de salvare în munți. Îngrijitor la stână, preluat de elicopterul SMURD

(FOTO-VIDEO) Un echipaj mixt format din paramedici năsăudeni și salvamontiști bistrițeni, cu o mașină de teren, a intervenit într-o zonă montană greu accesibilă, de pe raza localității Rebra.

Din primele informații oferite de ISU Bistrița-Năsăud, un îngrijitor al unei stâne din Munții Rodnei prezenta un traumatism cranio-cerebral și suspiciune de fractură la un picior. 

Echipajele au stabilizat victima, preluată cu troliul elicopterului SMURD chemat de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș. Zona este extrem de greu accesibilă, cu teren accidentat.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a fost agresat în locul numit „Craia”, pe raza comunei Rebra. Conform primelor verificări, bărbatul în vârstă de 40 de ani din Runcu Salvei este îngrijitor la o stână în zonă respectivă și ar fi fost agresat de către un tânăr de 26 de ani, din Cristeștii Ciceului. În urma loviturilor, bărbatul de 40 de ani a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3253438184701900&id=873799439332465

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS