Actualitate Sănătate

Moş Nicolae promite daruri pentru copiii participanţilor la seminarul WebFarm Avicenna

Bucuria primirii în familie a noului bebeluş este mereu dublată de grijile pentru sănătatea şi siguranţa lui. Ca părinţi, este important pentru noi să deţinem cât mai multe informaţii în legătură cu îngrijirea corectă şi paşii esenţiali de urmat pentru o dezvoltare cât mai armonioasă a copilului nostru.

Laptele de mamă sau formula specială sunt singurele alimente potrivite în primele luni de viaţă ale nou-născutului. Unul dintre reperele de bază, totuşi, în menţinerea sănătăţii copilului odată cu înaintarea în vârstă, este alegerea momentului optim şi a modului corect în care să începem diversificarea alimentaţiei sugarului.

De asemenea, un alt pas important îl reprezintă identificarea în timp util a unor deficienţe, precum lipsa de fier, care, neremediate, pot degenera în afecţiuni mai grave şi mai greu de tratat, ca anemia feriprivă.

Aceşti paşi semnificativi în viaţa noastră de părinţi implicaţi vor constitui tema principală de discuţie în cadrul celui mai recent eveniment organizat de WebFarmAvicenna în colaborare cu Vavian Pharma, „Diversificarea alimentaţiei sugarului – paşi mici acum, dar importanţi mai tarziu!”.

În timp ce mămicile şi tăticii prezenţi se vor implica cu fervoare în discuţii, Mos Nicolae se va uita la ghetuţele prichindeilor îngrijiţi în spaţiul special, să vadă dacă sunt, într-adevar, bine lustruite!

Vă aşteptăm, asa cum v-am obişnuit deja, cu mult drag, vineri, 6 decembrie 2013, orele 17:30, la depozitul WebFarmAvicenna din Cartier Unirea!

Rezervări şi informaţii la tel. 0755.632.916 sau 0263.228113 ( 9:00 – 17:00 ), dar şi pe www.avicenna.ro (suport online) şi www.facebook.com/WebFarmAvicenna

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS