Actualitate

”Fii motociclist pentru o zi!” la Bistrița. Ce surprize pregătesc organizatorii

Riding Club Holy Sinners Bistrița îi invită ”pe toți cei ce sunt prietenoşi, cu mic cu mare”, în data de 28 aprilie, în parcarea magazinului Selgros din Bistrița, la evenimentul ”Fii motociclist pentru o zi!’’ (ora 12.30). Cei prezenţi îşi vor prezenta motocicletele şi vor răspunde cu drag la întrebările venite de la curioși, prieteni şi vizitatori legate de motociclism sau motociclete. Doritorii pot să îşi facă fotografii în şaua motocicletelor şi pot să înţeleagă mai multe despre motociclism. 

Vor fi prezente motociclete din cât mai multe categorii, de la motociclete de viteză la motociclete construite manual sau modificate.

Cei ce vor fi mai curioşi pot încerca să vadă ce înseamnă să faci primii paşi ca să conduci o motocicletă, ghidati de un instructor moto. Cei îndrăzneţi se pot urca în spatele unui motociclist experimentat pentru o scurtă tură şi vor vedea cum e sa fii pasager pe motocicletă. Pentru copii va fi o distracţie, pentru adolescenți un ghid, pentru adulți poate fi începutul unei pasiuni, iar pentru sceptici o mai bună înțelegere.

”Noi suntem motocicliştii din oraşul tău. De cele mai multe ori ne vedem în trafic unde, din păcate, nu ne-am înţeles întodeauna perfect. Când ne dăm jos casca suntem la fel ca tine: şoferi, pietoni, părinţi, vecini sau chiar prietenii tăi. Ca prieteni, ce putem face mai frumos decât să te invităm să ne vezi motocicletele? Hai să vorbim despre ele! Hai să vezi cum e în şaua motocicletei, iar atunci când ne vom întâlni iarăși în trafic ne vom saluta, așa ca motocicliştii. Hai, fii motociclist pentru o zi!”, anunță organizatorii.

Afterparty-ul are loc la Laleaua Pestriță unde se vor servi gulaș, mici, bere, spirtoase și mult rock. Seara va fi organizat și un karaoke. Se poate pescui și chiar va avea loc un concurs.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS