Actualitate

Municipalitatea predă către CNI teren în Subcetate pentru construirea unei creșe

Guvernul, prin Compania Naţională de Investiţii, derulează programul național de construcții de interes public sau social – subprogramul „Unități și instituții de învățământ de stat”, iar Primăria Bistrița a depus solicitare de înscriere în program pentru trei amplasamente.

Ministerul Dezvoltării a aprobat pentru Bistrița un proiect tip ”Construire creșă mică” în cartierul Subcetate pe 1.244 mp, valoarea investiției fiind de 12.249.269,78 lei. Durata estimată pentru realizare este 14 luni.

În noua clădire vor funcționa patru grupe, cu un total de 40 de locuri.

Municipalitatea predă CNI amplasamentul, proiectul de hotărâre fiind aprobat într-o ședință de îndată, miercuri, a Consiliului Local.

Bistrița are un număr insuficient de locuri în creșe. Astfel, în ultimele 12 luni au fost 401 solicitări, iar numărul existent de locuri în cele 5 creșe este 207.

Municipiul Bistrița va avea o creșă nouă în cartierul Subcetate, lucru îmbucurător pe care vreau să îl salut. În luna mai a acestui an le-am cerut colegilor mei din Primăria Bistrița să își îndrepte atenția spre această zonă în care locuiesc multe familii tinere la început de drum în viață și care vor să aducă pe lume copii.Le mulțumesc că au ținut cont de sugestia mea și au depus un proiect care va fi finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Compania Naţională de Investiţii cu suma de 12,2 milioane de lei”, spune deputatul PNL Diana Morar.

https://www.facebook.com/moraroliviadiana/posts/419019503116056

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS