Social Sport

Nicolae Manea e nemulțumit de rezultatul cu Oțelul

Tehnicianul Gloriei, Nicolae Manea, nu a fost mulțumit de rezultat după remiza cu Oțelul Galați.

„Rezultatul nu ne mulțumește, dacă prima repriză a fost a Oțelului, cea de-a doua a fost a noastră. Am avut situații de gol și poate meritam să câștigăm. E bine că am luat un punct cu o echipă care luptă pentru titlu. Oțelul mi s-a părut cea mai organizată echipă, în prim-plan este echipa și asta e forța lor. Nu cred că se gândeau că vor lupta pentru un așa obiectiv, dar sufletul pe care îl pun, angajamentul de care dau dovadă, le dă dreptul să spere. Noi sperăm că scăpăm cât mai repede de emoții”, a spus Manea.

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat că echipa sa, Oțelul Galați, a câștigat un punct muncit deși „trei ar fi fost foarte bune” și speră să se mențină pe primul loc până la finalul campionatului.

  „Am câștigat un punct muncit, dar trei ar fi fost foarte bune. Puteam obține victoria, am avut două șanse foarte clare. Nu a fost să fie, avem ceva probleme la finalizare. Sper să rămânem pe locul 1 până la final, dar nu va fi ușor. Jucătorii s-au dăruit, nu am ce să le reproșez. Nu mă interesează ce se întâmplă la Steaua – Dinamo, oricine poate câștiga titlul Steaua, Dinamo, Rapid, vom evdea la final. Cine-i favorită? Steaua, Dinamo, Rapid…dar sunt la câteva puncte în urmă. Noi încercăm să ne menținem poziția”, a afirmat Munteanu.

Formația Oțelul Galați a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susținut, duminică, în deplasare, în compania echipei Gloria Bistrița, în etapa a XXVIII-a a Ligii I și revine pe primul loc în clasament.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS