Social

Nicolae Moldovan: Cetățenii ne-au pus din nou la treabă

Președintele executiv al PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan, care a câștigat al 5-lea mandat de primar al Becleanului, a declarat că oamenii dau credit celor care au făcut ceva pentru comunitatea lor.

”Până la urmă, s-a intrat și în politica județului, a României, într-o normalitate. Nu mai funcționează manipularea, minciuna, ci un singur criteriu: oamenii se uită exact ce faci comparativ cu ce n-au făcut alții, ce îmbunătățiri aduci calității vieții cetățeanului. Acest vot ne responsabilizează, dar este și un semnal prin care oamenii apreciază lucrările care s-au derulat în acești ani de către această echipă. CJ, Radu Moldovan, Bistrița și celelalte 38 de localități au confirmat rezultate. Acolo unde s-au făcut lucruri, oamenii au dat credit. CJ a ajutat echidistant toate comunitățile, de aceea s-a dat un vot maxim, Radu Moldovan a demonstrat că se poate merge cu investiții majore și în localitățile care aparțin altor formațiuni politice.

După 20 de ani de activitate în comunitatea pe care o reprezint, vreau să le mulțumesc cetățenilor că din nou ne-au pus la treabă. Avem o perspectivă până în 2020 cu toată echipa, și anume ceea ce ne-am asumat în campanie. Votul întotdeauna ne vorbește, mi-a vorbit și mie, spre exemplu despre dorința cartierelor, am auzit strigătul că trebuie să ne ocupăm îndeaproape și de ele. Până acum au fost alte proiecte pe primul plan”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.