Actualitate

Noi scenarii pentru școlile din județ, valabile de luni 22 martie. Roșu în Bistrița

Modul de desfășurare a cursurilor în unitățile administrativ-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, începând de luni 22 martie, conform anexei Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 81/19 martie 2021, este următorul:

În scenariul roșu vor funcționa școlile din municipiul Bistrița și din comunele Budacu de Jos și Măgura Ilvei.

Se va aplica scenariul 3 (roșu) începând cu data de 19 martie, timp de 14 zile, pentru Clasa I D de la Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița.

În scenariul galben trec unitățile de învățământ din orașul Năsăud și comunele Braniștea, Ciceu Giurgești, Ilva Mică, Josenii Bârgăului, Lechința, Milaș, Nușeni, Prundu Bârgăului, Șieu, Șieu Măgheruș, Târlișua, Teaca, Uriu, Urmeniș.

În scenariul verde intră clasele din comuna Cetate.

Scenariul verde (când incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mică sau egală cu 1/1.000 de locuitori) prevede că activităţile care impun prezenţa fizică a copiilor sunt permise pentru toate categoriile de antepreşcolari, preşcolari şi şcolari. În localitățile aflate în scenariul galben (incidenţă mai mare de 1/1.000 dar mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori) se derulează activități în creșe, grădinițe, clasele primare, precum și în clasele terminale de gimnaziu și liceu, clasele VIII, XII și XIII. În situația în care incidența este mai mare de 3/1.000 de locuitori dar mai mică de 6/1000 de locuitori (scenariul roșu), participarea la ore este cu prezență fizică pentru: toți  preșcolarii și elevii din învățământul primar, elevii din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și elevii din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, până la jumătate din numărul total de elevi înmatriculați în respectivele clase terminale. Celelalte clase participă la activități online. 

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3547525572043574
Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS