Actualitate

Nou sediu pentru Serviciul Permise şi Înmatriculări de la Năsăud

Sediul secundar al serviciului de înmatriculare de la Năsăud se schimbă, începând cu data de 13 octombrie, din incinta Poliției în incinta Primăriei Năsăud, anunță Instituția Prefectului.

Programarea – până la implementarea programării online, pentru acest punct de lucru programarea se va face telefonic, în fiecare zi de luni pentru săptămâna în curs, între orele 09.00 – 11.00, la numărul de telefon 0754 203 232, în limita locurilor disponibile.

Programul de lucru cu publicul – în fiecare zi de marți și joi, între orele 09.00-12.30 și 13.00-15.00 (primiri documente), iar între orele 15.00-16.00 se vor elibera documente și plăcuțe de înmatriculare.

Operațiuni care pot fi solicitate – înmatricularea autovehiculelor / remorcilor; transcrierea dreptului de proprietate asupra autovehiculelor / remorcilor; radierea autovehiculelor / remorcilor; eliberarea unui duplicat al certificatului de înmatriculare; eliberarea unor noi plăcuțe cu numere de înmatriculare în cazul pierderii, furtului, deteriorării; păstrarea combinației numărului de înmatriculare; eliberare autorizații provizorii.

În cazul în care la înmatriculare / transcriere se solicită o combinație preferențială a numărului de înmatriculare, solicitantul va comunica lucrătorului combinația dorită (de preferat a se comunica mai multe variante), după ce, în prealabil, solicitantul a verificat personal disponibilitatea combinației folosind linkul: https://www.drpciv.ro/drpciv-forms/plate-number

Efectuarea plăților – pot fi încasate la ghișeu următoarele sume, reprezentând: contravaloarea plăcilor cu numere de înmatriculare / provizorii (20 lei/buc); contravaloarea atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial (45 lei); contravaloarea păstrării combinației numărului de înmatriculare (30 lei).

Nu se poate achita la ghișeu contravaloarea certificatului de înmatriculare sau a autorizației provizorii. La depunerea documentației pentru operațiunile de mai sus, solicitanții vor atașa chitanța de plată reprezentând contravaloarea certificatului de înmatriculare = 49 lei / autorizației provizorii=13 lei) .

Modalități de plată – internet banking (validarea plății se face în 48 ore); Virament bancar (validarea plății se face în 48 ore); Mandat poștal.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3133589720103830

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.