Actualitate

O casă din Budacu de Sus a fost cuprinsă de flăcări. Focul s-a extins la încă una

O casă din localitatea Budacu de Sus, comuna Dumitrița, a fost cuprinsă de un incendiu, iar focul s-a extins la încă una. Din fericire, nimeni nu a pățit nimic, însă pompierii s-au văzut nevoiți să mai cheme în ajutor încă o autospecială.

Pompierii din Bistrița au fost chemați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit pe un singur nivel, fără victime anunțate, în localitatea Budacu de Sus. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stins incendii și un echipaj de prim ajutor SMURD, dar, întrucât incendiul s-a extins la a doua casă, forțele au fost suplimentate cu încă o autospecială, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Când au ajuns pompierii, incendiul se manifesta generalizat la o casă și era extins la acoperișul casei învecinate. În urma incendiului a ars casa în totalitate pe o suprafață de aproximativ 60 mp, a fost afectat acoperișul celei de-a doua case pe o suprafață de aproximativ 25 mp și un perete din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp. La a treia casă aflată în apropiere, din cauza efectului termic s-au deteriorat elemente de acoperiș din plastic și un gem termopan.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.