Actualitate

O clasă de la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”, în scenariul roșu

În cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud au fost analizate particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală. Astfel, în baza Ordinului comun al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății și avizelor primite de la Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea CJSU nr. 34/05.10.2020 prin care se va aplica scenariul 3 (roșu) pentru Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” Bistrița, clasa a VIII-a B.

Acest scenariu presupune participarea tuturor elevilor la activităţi / lecţii online.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe în sistem online, s-a hotărât implementarea unor măsuri suplimentare pentru combaterea noului coronavirus în Cetate, unitate administrativ-teritorială unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 de locuitori. Aceste măsuri au fost aprobate prin Hotărârea CJSU Bistrița-Năsăud nr. 35/06.10.2020. Este vorba despre închiderea restaurantelor şi cafenelelor.

Hotărârile au intrat în vigoare miercuri 7 octombrie.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3117772515018884

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS