Actualitate

O femeie a murit după ce microbuzul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier pe DN 17

O femeie din Republica Moldova a murit luni dimineaţa după ce microbuzul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier pe DN 17 la Ciceu Mihăieşti. Cel mai probabil şoferul a adormit la volan, maşina a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carobabile peste gardul unui imobil.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.45 pe DN 17 la Ciceu Mihăieşti, după ce şoferul unui microbuz în care se mai aflau încă două persoane a pierdut controlul maşinii care a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat peste gardul unui imobil.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat, luni, că accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.45 pe fondul oboselii conducătorului auto de 40 de ani, din Republica Moldova.

„Pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul microbuzului care a intrat pe contrasens, a ieşit în afara părţii carosabile şi a rămas suspendat peste gardul unui imobil”, a declarat Crina Sîrb.

La rândul lui, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Marius Rus, a declarat că echipajele de intervenţie care au ajuns la faţa locului au găsit două persoane, un bărbat şi o femeie, care ieşiseră din maşină şi o altă femeie de 63 de ani, din Republica Moldova, rămasă încarcerată.

„Femeia se afla în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare care au durat aproape o oră, ea nu a putut fi salvată”, a spus Rus.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiuniilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.